De Beste G-spot Vibrators

Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende reviews over verschillende G-spot vibrators. Een G-spot Vibrator is enorm aan populariteit toegenomen de afgelopen jaren. Wat zijn nou de beste G-spot vibrators van dit moment? Die vraag gaan wij voor je beantwoorden in dit artikel!


Hoe werkt een G-spot vibrator?

De G-spot vibrator is speciaal ontworpen om de focus op de G-spot te leggen. De G-spot zit bij de vrouw tussen de 3 en 5 centimeter diep in de vagina aan de buikzijde.

Als je de G-spot hebt gevonden kan het misschien moeilijk zijn om dat op een goede manier te stimuleren. Met een G-spot vibrator is dat dus echt verleden tijd.  Je kan bij de meeste G-spot vibrators zelf het tempo van de trilling bepalen. Gegarandeerd dat je tot een ultiem hoogtepunt komt! Ook bij de G-spot vibrator zijn er verschillende designs en kleuren.


De Favorieten G-spot vibrators

Voordat je een G-spot vibrator gaat aanschaffen is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de plus en minpunten van elke G-spot vibrator zijn, welke er op dit moment het beste zijn en wat de kenmerken zijn van elke G-spot vibrator. Wij van je Favoriete Hobby hebben een overzicht gemaakt op basis van alle reviews en meningen van op het internet. Daarnaast hebben we alle tijd genomen om de kenmerken van elke G-spot vibrator op te zoeken en te vergelijken.

Hieronder vind je de favorieten G-spot vibrators van dit moment! We hopen je hiermee alvast een zetje in de goede richting te gaan geven om een G-spot vibrator aan te schaffen!


1. Lovense Lush 2.0 Draagbare g-spot vibrator .

Lovese Lush Draagbare Vibrator

Deze draagbare vibrator is perfect voor koppels die wat extra spanning willen in hun relatie.

Dit vibrerend ei  kan je inbrengen in je slip en met bluetooth via je telefoon of ipad laten besturen. In tegenstelling tot andere draagbare vibrator is deze van Lovense Lush 4x krachtiger. 

De draagbare vibrator is op te laden via USB en de gebruiksduur is ongeveer 3 uur. Daarnaast is de draagbare vibrator waterproof en van lichaamsveilig materiaal gemaakt!

Er zijn oneindige vibratie patronen en deze draagbare vibrator reageert ook op muziek! Je kan tot en met 13 meter afstand besturen.

Dit is denk wel het favoriete speeltje van ons Je Favoriete Hobby!

Product Review:

Pluspunten:

 • Krachtig!
 • Sterke vibraties!
 • Waterproof!

Minpunten:

 • Prijzige kant.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Ervaringen Lovense Lush Vibrator.

Flo: Super fijn speeltje.. Lekker als je vent niet in de buurt is maar toch met je wilt spelen. Voelt lekker aan en veel variatie mogelijk.

Joppie: Gekocht als verassing voor mijn vriendin. Viel goed in de smaak, is vrij stil als je hem buiten de deur wil gebruiken. App werkt ook goed, valt soms heel even weg, maar dat kan het teasen alleen maar ten goede komen!

Mr unknown: Heel mooi product, goed afgewerkt en er zit goed werk in de bijbehorende app. Pluspunten vind ik het geluidsniveau en de verschillen functies op de app, alles wat je zou willen is mogelijk met dit speeltje en het gebeurd ook nog eens zonder teveel geluid! 

Het enige waar ik een beetje bang voor was is het gaatje voor de oplader, hoe waterdicht is het speeltje hierdoor? Tot nu toe lijkt het prima te werken en anders waar doen we moeilijk over? Er zit één jaar garantie op after all. Ik vind het speeltje wel prijzig, maar is het uiteindelijk zeker waard!


2. Womanizer DUO.

womanizer DUO

De womanizer duo is de meest luxe vibrator in deze lijn. Als je namelijk van plan bent om echt serieus geld uit te geven voor een vibrator kan je beter voor de DUO gaan dan voor de Premium. Het verschil met de premium is dat de DUO twee verschillende opzetstukjes heeft en jij dus kan bepalen welke de beste stimulatie geeft. Naast de bekende “Air Pulse” technologie bevat de DUO ook de “Smart Silence” technologie. De DUO werkt dus alleen wanneer het tuitje in contact is met de huid! 

Daarbij is dit één van de weinige vibrators van womanizer dat ook een penisvormig uiteinden heeft voor penetratie om zo de G-spot ook optimaal te stimuleren. De motoren van de luchtdruk stimulatie en de G-spot kan je ook nog is apart van elkaar instellen! Zo kan je de womanizer DUO helemaal instellen zoals je zelf wilt.

De womanizer DUO bevat 12 lichtdruk standen en 10 vibratie standen. Je kan de vibrator opladen via een USB-Kabel, als die één uur is opgeladen kan je er iets langer dan twee uur mee doen. Daarnaast is de vibrator ook nog is fluisterstil!

Product Review.

Pluspunten:

 • Ander soort orgasme!
 • Dubbele stimulatie!
 • Mooi uiterlijk!

Minpunten:

 • De handleiding is wat onduidelijk.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Ervaringen Womanizer DUO.

Kimberly: Ik kom normaal nooit klaar van sex..toch maar eens deze aangeschaft na veel reviews lezen. Het duurde nog geen minuut. Zalig! Het is een prijzig product, maar als je het geld ervoor over hebt, en bijvoorbeeld al langer single bent of met dezelfde problemen kampt als ik. Zou ik deze per direct aanschaffen!

Minimuisje: Erg fijn vooral dat deze pas aangaat als die in contact komt met je huid. Scheelt een hoop herrie. En je hoeft er niet aan te denken om hem uit te zetten na gebruik. De bediening is in het begin wat lastig, maar heb je zo onder de knie.

Sophia: Een meesterwerk ten ere van de clitoris!!! Dit is je geld 100% waard!


3.The violet Rabbit G-spot Vibrator .

Bloom Vibrator

Deze vibrator van Bloom stimuleert de G-spot en de clitoris tegelijkertijd zodat je gegarandeerd tot een intens orgasme komt.

De vibratie voor de G-spot en de clitoris kan door een unieke swipe technologie ingesteld worden naar jouw wensen. 

We leggen het even uit: Zet de vibrator aan en kies je favoriete patroon met het knopje op het handvat. Daarna veeg je duim over het handvat van links naar rechts om de vibraties hard of zachter te zetten. 

Dat is ideaal en zo kan de vibrator helemaal naar jezelf instellen!

In tegenstelling tot veel andere rabbit vibrators hoef je niet steeds ergens aan te draaien of op een knop te drukken!

De vibrator heeft 5 standen voor de  twee verschillende stimulaties. Daarnaast is de the violet rabbit vibrator gemaakt van zijdezachte siliconen en is die muisstil.

Product Review.

Pluspunten:

 • Makkelijk schoon te maken!
 • Oplaadbaar!
 • Spat waterdicht!

Minpunten:

 • Kan niet één van de standen uitzetten.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Ervaringen The Violet Rabbit Vibrator.

Elo: Hij is zacht. Hij is stil, hij kan heel krachtig zijn, hij is de beste vibrator die ik in mijn collectie heb!! De techniek met het swipen is wel even wennen, maar na een aantal keer gebruikt te hebben ben je er zo aan gewent. Nu doorsparen voor de wand vibrator van Bloom!

Sjoepke: Waauw! Ik gebruik maar één standje, maar die is zo goed! Had nooit verwacht zo’n diepe trilling te krijgen. Heftige orgasmes in combinatie met een dildo.

Eva: Een zeer leuke aangename vibrator. De verschillende standen zijn leuk om je naar een ongekend hoogtepunt te brengen.


4. Lily Vibrator – (perfect als eerste vibrator)

Lilly Vibrator

Deze vibrator van EasyToys is gemaakt om de G-spot en de clitoris optimaal te stimuleren.  

Dit is de vibrator die perfect is voor degene die als eerst een vibrator willen uitproberen!

Het handige van deze vibrator is dat het tegelijkertijd de G-spot en de clitoris stimuleert. De meeste vrouwen hebben beide stimulaties nodig om tot een orgasme te komen. Daarnaast is de vibrator van zacht fijn materiaal en enorm gebruiksvriendelijk.

Je kan de Lily vibrator instellen op 10 verschillende standen. Daarnaast is de vibrator spat waterproof dus je kan de vibrator gewoon meenemen tijdens het douchen! Het is niet de bedoeling dat je Lily helemaal onder dompelt.(Draai wel even goed de onderkant dicht)

De Lily vibrator werkt op batterijen. Let wel op! Deze worden niet meegeleverd.. 

Product Review.

Pluspunten:

 • Makkelijk te gebruiken!
 • Mooi design!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Minpunten:

 • iets te weinig kracht.
 • Niet helemaal waterdicht.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Ervaringen Lily Vibrator – (perfect als eerste vibrator)

Cecilia: Goed voor mensen die moeite hebben met klaarkomen, vibreert goed en is flexibel! Makkelijk te cleanen en bergt makkelijk op. Goed aankoop geweest van mij!

MissM: De lily vibrator heeft een mooi uiterlijk. Design is goed en is makkelijk te wisselen van vibratiestand. Helaas lijkt het soms dat de batterijen zijn contact verliest, waardoor de vibrator plotseling uitvalt. Maakt meer geluid dan ik gewend ben, maar is nog steeds stil te gebruiken.

Carli: Zeker wel. Wat ik als negatief ervaar is dat hij heel gevoelig op de batterijen reageert.. Snel leeg en als ik hem aanzet moet ik ze er eerst uithalen anders doet die het niet. Zou dit aan merk batterijen kunnen liggen? Verder is het een giga G-spor verwenner!! Ik had alleen hogere verwachtingen van de klitstimulator. Al met al een heerlijk ding!


5. Cosmopolitan Ultra Roze Vibrator met sterilisatie koffer.  

Vibrator Cosmopolitan
Cosmopolitan Vibrator

Dit is een traditionele vibrator als het gaat om het gebruiken der van. Deze vibrator is niet traditioneel als het gaat om schoonmaken.

Deze vibrator van Cosmopolitan reinigt namelijk zichzelf. Dan vraag je of hoe dan? Nou dat gaan we je uitleggen. 

Je krijgt de vibrator geleverd in een doos met een antibacteriële hoes.  Na gebruik van de vibrator stop je haar terug in de antibacteriële hoes en leg je haar terug in de doos. De stekker doe je de doos en stopcontact. 

De vibrator wordt zo gesteriliseerd en laad ook tegelijk op!

De Cosmopolitan vibrator is ook nog is makkelijk vast te houden! En door de bolvormige punt bereikt het de G-spot optimaal!

Pluspunten:

 • Waterproof!
 • Ontsmet systeem!
 • Zacht materiaal!

Minpunten:

 • Iets te groot om in je nachtkastje te doen.

Helaas bij Easytoys hebben ze deze vibrator helaas niet. Je kan altijd kijken op de site van Easytoys voor andere G-spot vibrators.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Tips voor het gebruik van een G-spot Vibrator.

Hieronder een video over de beste vibrators voor gerichte stimulatie van de G-spot. Altijd handig om even te kijken voordat je de vibrator gaat gebruiken.

Video van Easytoys over de beste G-spot Vibrators.

Schoonmaken

De meeste vibrators zijn niet waterproof op een paar na dan. Kijk daarom eerst altijd bij de productomschrijving hoe de vibrator het best schoongemaakt kan worden. Je kan de vibrator schoonmaken met warm water en milde zeep. Als wij een tip zouden mogen geven kan je altijd kijken voor een sextoy cleaner. Dan weet je altijd dat de vibrator super schoon is.

Testen

De vibrator test je simpelweg door te kijken of er batterijen inzitten. Zo niet? Dan moet je ze misschien zelf toevoegen. Je kan de standen één voor één af om te kijken of de vibratie werkt. Het beste is om eerste de vibrator alleen te testen voordat je er meteen met je partner ermee aan de haal gaat. Zo weet je of de vibrator bij je past en voorkom je ongemakkelijke situaties met je partner.

via GIPHY

Wil je meer tips over het gebruik van een vibrator? Lees dan onze blog: Een vibrator gebruiken? Belangrijk om te weten!


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gemaakt van de reviews over de verschillende G-spot vibrators. Daarnaast hebben wij je ook uitleg gegeven over wat de beste G-spot vibrator is en hoe je deze gebruikt! Wij hopen he hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor een G-spot vibrator. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent alle G-spot vibrators.

via GIPHY

Keep it safe!


Misschien ook interessant?

Beste vibrators van 2021! Top #10

Welke verschillende soorten vibrators zijn er?

Een vibrator gebruiken? Belangrijk om te weten!

Beste roze vibrators! Top #7.

Een luchtdruk vibrator: Hoe werkt dit en welke zijn de beste?

De beste womanizer vibrator! (Review)

De beste Wand vibrators van 2021! (Review)

Satisfyer pro 2 (Review)

Een vibrerend ei vibrator kopen? Dit zijn de beste!

Tarzan vibrator kopen? Vind hier de beste met reviews!

Beste vibrators met afstandsbediening! Top #5.

De beste Mini vibrators van 2021! Top #5.

Beste Clitoris vibrators van 2021! Top #5.

Beste Anaal vibrator van 2021! Top #5.

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2021? Top 10!

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2021? Top #10!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne

Sanne is seksuoloog en betrouwbare blogger van Je Favoriete Hobby. Sanne geeft haar eerlijke mening en ervaringen over de desbetreffende seksspeeltjes op deze website. Daarnaast geeft ze ook tips voor het gebruiken van deze seksspeeltjes. Heb je vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Sanne zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook leuk?

De beste vibrator van dit moment is nu ook duurzaam geworden! Misschien ken je de Womanizer nog niet?

Womanizer Premium Eco | Ga Jij Ook Voor Een Duurzaam Orgasme?

Welke womanizer vibrator moet ik kopen? Die vraag komen wij vaak tegen. Daarom dit artikel over de verschillende

Womanizer Kopen? Dit Zijn De Verschillende Soorten!

Als we kijken naar de categorie vibrators, zijn er veel verschillende soorten vibrators. Het is ook de meest populaire

Welke Verschillende Soorten Vibrators Zijn Er? Ontdek Het Hier!

Welke verschillende soorten dildo’s zijn er allemaal? En wat zijn de kenmerken van deze dildo’s? Het meest bekende

Welke Verschillende Soorten Dildo’s Zijn Er? Lees Het Hier!

Welkom op onze pagina over de Womanizer Vibrator Review! De Bekendste Vibrator wereldwijd is de womanizer! Je kent

Wat Zijn De Beste Womanizer Vibrators Van 2021? (Review)

Wat zijn nou de beste wand vibrators van dit moment? Die vraag gaan wij voor jou beantwoorden op

Wat Zijn De Beste Wand Vibrators Van 2021? (Reviews)