Een Luchtdruk Vibrator

Een luchtdruk vibrator! Je hebt het vast wel ergens voorbij horen komen. Het meest populaire seksspeeltje voor vrouwen op dit moment! Er is al veel over geschreven en gezegd. De vibrator is vooral bekend geworden door het sex dagboek van Heleen van Royen. Ze schreef daar uitgebreid over de womanizer (de beste luchtdruk vibrator op dit moment). Ze werd ook uitgenodigd bij Jinek om over haar sex dagboek te praten.

De womanizer (luchtdruk vibrator) kwam ook zeker ter sprake in dat interview en de verkoop schoot de dag erna omhoog. De berichten zijn namelijk dat de luchtdruk vibrator je binnen een mum van tijd op je hoogtepunt kunnen brengen. Daarnaast is de stimulatie veel intenser dan bij andere vibrators.


Hoe werkt een Luchtdruk Vibrator?

Als je nieuw bent met de luchtdruk vibrator zullen wij van Je Favoriete Hobby een uitleg geven over wat een luchtdruk vibrator is en hoe deze werkt! Een luchtdruk vibrator is een seksspeeltje die de clitoris stimuleert doormiddel van luchtdruk golven. De vibrator is voorzien van een opening die je over de clitoris plaatst. Als er geen lucht meer kan bijkomen of te wel er is een vacuüm gecreëerd kunnen de luchtdruk golven de clitoris optimaal stimuleren.

Bij normale vibrators moet de clitoris altijd aangeraakt worden voor de beste stimulatie. Bij een luchtdruk vibrator dus niet! De clitoris wordt gestimuleerd met luchtpufjes en tegelijkertijd geeft het een zuigend effect voor extra intensiteit. De sensatie en het gevoel is echt een wereld vaan verschil vergeleken met andere vibrators.


Verschillende soorten merken luchtdruk vibrators.

Aangezien dit seksspeeltje zo enorm populair is geworden is bijna elk merk dat seksspeeltjes produceert hiermee aan de haal gegaan. Het blijft wel handig om te weten wat de technologie en eigenschappen zijn van de verschillende soorten luchtdrukvibrators. Zo kom je te weten welke bij je past en welke je misschien moet aanschaffen voor het beste genot!


Womanizer

womanizer premium rood

Het merk Womanizer is als eerste op de markt gekomen met de luchtdruk vibrator. Ze waren daarmee ook als eerste met de “Pleasure Air” techniek. Deze techniek is volgens veel seksspeeltjes testers veel intenser dan andere zuigtechnieken van andere merken. Door het zachte zuigen, de zachte vibraties en de perfecte luchtdruk stimulatie brengt de womanizer je tot een orgasme wat je nog niet eerder hebt ervaren.

De Womanizer heeft een patent op de unieke technologie! Daarnaast zoals eerder al vermeld is dit het seksspeeltje als het aan schrijfster Heleen van Royen ligt. Ze heeft hier uitgebreid over geschreven in haar sex dagboek! 


Satisfyer pro

Satisfyer pro luchtdruk

Naast de Womanizer heb je ook de satisfyer pro die enorm populair is als luchtdruk vibrator. De satisfyer pro maakt gebruik van een iets ander soort technologie, namelijk de “Air Pulse”. Dit is ook een stimulatie waarbij je de vibrator niet tegen de clitoris hoeft te houden, maar doormiddel van luchtdruk stimulatie geeft. Het zit namelijk zo: Je omringt de clitoris met een kapje, waarna er luchtdruk golven worden toegevoegd. Het grote verschil met deze technologie is dat het niet helemaal vacuüm is. Dat betekent dat de intensiteit wat minder is, dat maakt de technologie niet minder slecht.

Alsnog is de satisfyer pro een prima eerste luchtdruk vibrator voor beginners. De prijs is betaalbaar en daarnaast is deze luchtdruk vibrator het meest gekocht. Hou er wel rekening mee dat de satisfyer pro van plastic is en sneller kapot kan gaan dan anders luchtdruk vibrators.


LELO.

Lelo luchtdruk vibrator

De lelo luchtdruk vibrator heeft een iets andere technologie als de bovengenoemde merken. Lelo maakt namelijk gebruik van “sonische golf” technologie. Dat houdt in dat ze zich gespecialiseerd hebben in geluidsgolven technologie. Het gevoel wat er het meest in de buurt komt kan je vergelijken met de trillingen van een grote speaker als je tegen aanstaat. Het is dan net alsof sonische golven je huid raken en vibreren.

Vergelijken met andere luchtdruk vibrators is de zuigfunctie van de Lelo wat beperkt. Gelukkig hebben ze een nieuwe serie van de Lelo uitgebracht waar de zuigfunctie wel beter blijkt te zijn!


Wat zijn de beste luchtdruk vibrators?

Nu je weet hoe een luchtdruk vibrator werkt, welke merken er zijn en verschillende soorten er zijn is het wel handig om te weten welke de beste zijn en waar je ze het best kan kopen! Wij van Je Favoriete Hobby hebben onderzoek gedaan naar alle reviews op internet van de beste seksspeeltjes testers en een overzicht gemaakt van de beste luchtdruk vibrators!

Bekijk hieronder een overzicht van de beste luchtdruk vibrators nu op de markt:


Womanizer Premium.

Womanizer premium

De womanizer premium is de luxe uitvoering van de normale womanizer! Deze is van een stuk betere kwaliteit dan de gewone. Doordat de zuigfunctie nog beter is gemaakt, ervaar je nu onwijs intense stimulatie van de clitoris. Je kan de womanizer premium ook op auto-pilot zetten. De vibratie dan in een langzaam tempo van zacht naar steeds harder! Nog een extraatje van deze vibrator is de “smart silence” functie. Dat houdt in dat de vibrator alleen aangaat als die dichtbij je lichaam komt. Zo kan die niet op ongewenste momenten opeens aan gaan. Wil je de womanizer premium meenemen onder de douche of in bad is dat geen probleem. De vibrator is waterproof!

De womanizer premium bevat 12 standen. Je kan de vibrator opladen via een USB-Kabel, als die één uur is opgeladen kan je er iets langer dan twee uur mee doen. Daarnaast is de vibrator ook nog is fluisterstil!

Review.

Pluspunten:

 • Uniek orgasme!
 • Mooi design!
 • Beter dan een tril vibrator!

Minpunten:

 • Onduidelijke gebruiksaanwijzing.
 • Niet al te goedkoop.

Video Womanizer Premium.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Womanizer Liberty.

Womanizer Liberty

De womanizer liberty is de “normale” womanizer. Dat wil niet zeggen dat het een normaal seksspeeltje is. Deze womanizer geeft je 100% een orgasme! Zo niet? Krijg jij gewoon je geld terug! Door de bekende “Pleasure Air” techniek waar de womanizer om bekend staat zal het je een optimale stimulatie geven. In tegenstelling tot de premium zitten er bij deze womanizer gewoon knopjes in het midden waarmee jij de standen kan instellen. Na 30 minuten zal de womanizer vanzelf uitgaan om oververhitting te voorkomen. Je zal dan ook 30 mintuten moeten wachten totdat de womanizer is afgekoeld om de vibrator opnieuw te kunnen gebruiken.

De womanizer Liberty bevat 6 intensiteit standen en is gemakkelijk op te laden via de USB-kabel. Daarnaast is deze fluisterstil. Je kan de womanizer meenemen in bad en onder de douche aangezien deze waterproof is! 

Review.

Pluspunten:

 • Intens gevoel!
 • Snel klaarkomen!
 • Goed apparaat! 

Minpunten:

 • Weinig grip.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


The Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Satisfyer pro 2

Dit is misschien wel het beste seksspeeltje van 2020! De satisfyer pro 2 next generation is de volgende generatie van de normale satisfyer pro.

Deze luchtdrukvibrator is het meest gekocht in 2020 door vrouwen en koppels. Dat is ook niet zo gek, want de meeste verhalen die je hoort zijn enorm positief. Zo zijn de meeste berichten dat de satisfyer pro 2 je binnen 2-5 minuten al tot je hoogtepunt brengt.

Deze luchtdrukvibrator stimuleert de clitoris en heeft tot wel 11 standen. Je kan de vibrator overal naartoe meenemen en gebruiken vanwege de oplaadbare batterij. Daarbij is de satisfyer pro 2 fluisterstil en makkelijk schoon te maken.

Review.

Pluspunten:

 • Mooi design!
 • Oplaadbaar!
 • Meerdere standen!

Minpunten:

 • Soms laad die niet goed op.
 • Toch niet zo fluisterstil.

Video Satisfyer Pro.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


The Satisfyer Pro Penguin Next Generation.

Satisfyer Pro Penguin

De satisfyer pro penguin next generation is de volgende generatie van de satisfyer pro 2 die op nummer 1 staat! Het verschil tussen de twee is dat de penguin een schattiger uiterlijk heeft en kleiner is!

Dat is denk wel het grootste pluspunt. Zo kan je deze satisfyer pro overal mee naartoe nemen. Dat kan een spannende date zijn, maar misschien ook op vakantie in het zwembad. De satisfyer pro penguin is namelijk waterproof!

Deze satisfyer pro bevat ook 11 vibratiestanden en is makkelijk op te laden via een USB-oplaadkabel.

Review.

Pluspunten:

 • Klein formaat!
 • Makkelijk schoon te maken!
 • Waterproof!

Minpunten:

 • redelijk luid.

Video Satisfyer Pro Penguin.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Lelo Sona Cruise luchtdruk vibrator.

Lelo sona cruise

De lelo luchtdruk vibrator staat bekend om zijn sonische golven technologie zoals in het begin van het artikel al uitgelegd. Naast de aparte techniek bevat deze vibrator ook “Cruise Control” technologie. Normaal gesproken ken je dat van auto’s, maar deze technologie is er nu ook voor deze vibrator. Het zit namelijk zo: als je de Lelo Sona Cruise namelijk hard tegen je lichaam aandrukt, zal de kracht niet verdwijnen! Zo krijg je een perfecte ervaring zonder gedoe of kracht verlies wat bij de meeste vibrators het geval is.

De Lelo Sona Cruise heeft 8 verschillende standen en is makkelijk op te laden via de USB-kabel. Twee uur opladen geeft één uur plezier. Je kan de vibrator meenemen onder de douche of in bad aangezien deze waterproof is!

Review.

Pluspunten:

 • Mooie vormgeving!
 • Makkelijk in de hand!
 • Orgasme is ongekend!

Minpunten:

 • Best wel luid.
 • Redelijk prijzig.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


De Seductive Pink

Seductive pink

De seductive pink vibrator is een vibrator die gemaakt is voor clitorale stimulatie. Met de nieuwste technologie bevat de seductive pink Touchless Air Wave technology waardoor de vibrator de clitoris omringt maar niet aanraakt! Via de zachte druk van luchtgolven is dit het meest innoverende speeltje op het gebied van luchtdruk vibrators!

De seductive pink heeft 11 verschillende standen. Daarnaast is de vibrator op te laden via een USB-kabel. Mocht je dit speeltje onder de douche willen gebruiken is dat geen probleem! De seductive pink is waterproof.

Review.

Pluspunten:

 • Super mooi design!
 • Zacht materiaal!
 • Waterdicht!

Minpunten:

 • nog niks gevonden.

Helaas verkoopt Easytoys deze luchtdruk vibrator niet. Je kan altijd op de website kijken van Easytoys voor andere vibrators.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Tips


Schoonmaken

De meeste vibrators zijn niet waterproof op een paar na dan. Kijk daarom eerst altijd bij de productomschrijving hoe de vibrator het best schoongemaakt kan worden. Je kan de vibrator schoonmaken met warm water en milde zeep. Als wij een tip zouden mogen geven kan je altijd kijken voor een sextoy cleaner. Dan weet je altijd dat de vibrator super schoon is.

Testen

De vibrator test je simpelweg door te kijken of er batterijen inzitten. Zo niet? Dan moet je ze misschien zelf toevoegen. 

Je kan de standen één voor één af om te kijken of de vibratie werkt. Het beste is om eerste de vibrator alleen te testen voordat je er meteen met je partner ermee aan de haal gaat.

Zo weet je of de vibrator bij je past en voorkom je ongemakkelijke situaties met je partner.

Wil je meer tips? Lees dan onze blog: Een Vibrator Gebruiken? Belangrijk Om Te Weten.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gemaakt van de beste luchtdruk vibrators. Daarnaast hebben wij je ook uitleg gegeven over wat een een luchtdruk vibrator is en hoe je deze gebruikt! Wij hopen he hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor een luchtdrukvibrator. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent luchtdruk vibrators!

via GIPHY

Keep it safe!


Misschien ook interessant?

Beste vibrators van 2021! Top #10

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2021? Top 10!

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2021? Top #10!

Welke verschillende soorten vibrators zijn er?

Een vibrator gebruiken? Belangrijk om te weten!

Beste roze vibrators! Top #7.

De beste womanizer vibrators van 2021! (Review)

De beste Wand vibrators van 2021! (Review)

Satisfyer pro 2 (Review)

Een vibrerend ei vibrator kopen? Dit zijn de beste!

Tarzan vibrator kopen? Vind hier de beste met reviews!

G-spot vibrator kopen? Dit zijn de favorieten! (Review)

Beste vibrators met afstandsbediening! Top #5.

De beste Mini vibrators van 2021! Top #5.

Beste Clitoris vibrators van 2021! Top #5.

Beste Anaal vibrator van 2021! Top #5.


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Sanne

Sanne is seksuoloog en betrouwbare blogger van Je Favoriete Hobby. Sanne geeft haar eerlijke mening en ervaringen over de desbetreffende seksspeeltjes op deze website. Daarnaast geeft ze ook tips voor het gebruiken van deze seksspeeltjes. Heb je vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Sanne zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien vind je dit ook leuk?

De beste vibrator van dit moment is nu ook duurzaam geworden! Misschien ken je de Womanizer nog niet?

Womanizer Premium Eco | Ga Jij Ook Voor Een Duurzaam Orgasme?

Welke womanizer vibrator moet ik kopen? Die vraag komen wij vaak tegen. Daarom dit artikel over de verschillende

Womanizer Kopen? Dit Zijn De Verschillende Soorten!

Als we kijken naar de categorie vibrators, zijn er veel verschillende soorten vibrators. Het is ook de meest populaire

Welke Verschillende Soorten Vibrators Zijn Er? Ontdek Het Hier!

Welke verschillende soorten dildo’s zijn er allemaal? En wat zijn de kenmerken van deze dildo’s? Het meest bekende

Welke Verschillende Soorten Dildo’s Zijn Er? Lees Het Hier!

Welkom op onze pagina over de Womanizer Vibrator Review! De Bekendste Vibrator wereldwijd is de womanizer! Je kent

Wat Zijn De Beste Womanizer Vibrators Van 2021? (Review)

Wat zijn nou de beste wand vibrators van dit moment? Die vraag gaan wij voor jou beantwoorden op

Wat Zijn De Beste Wand Vibrators Van 2021? (Reviews)