Een Eigen Dildo Of Vibrator Maken? Het kan nu in de vorm van je favoriete penis!

Geschreven door: Sanne

Wil jij graag een eigen dildo of vibrator maken in de vorm van je eigen penis of die van je partner? Stel je voor je wilt je vriendin verrassen met een leuk cadeau? Of jij wil zelf de penis van je partner altijd kunnen gebruiken, zelfs als die een lange tijd niet in de buurt is. Dankzij de Clone a Willy kit van Willy is dat nu mogelijk. Je kan nu namelijk een eigen dildo of vibrator maken in de vorm van je penis of die van je partner!


Eigen dildo of vibrator maken in de vorm van elke penis.

Een dildo of vibrator in de exacte vorm als je bloedeigen penis? Wie kan dat aanbod nou afslaan? Wij weten in ieder geval zeker dat je geliefde er erg blij mee zal zijn! Door de Clone a willy kit is dit het ideale seksspeeltje voor je partner als je zelf veel weg bent. 

Het is alleen wel een doe-het-zelf pakket wat je samen vlekkeloos zal moeten doorlopen, maar dan heb je ook een geweldig eindresultaat waar je lang plezier van zult beleven. 


Zelf gemakkelijk een dildo of vibrator maken.

Het Clone-a-willy pakket bevat gelukkig bijna alle benodigdheden om zelf een seksspeeltje te maken in de vorm van je penis. (Behalve natuurlijk de penis zelf) Het proces van het maken van een eigen dildo of vibrator is natuurlijk het leukst als je het met z’n tweeën doet. Dat raden wij ook zeker aan! Je zult een vreselijke lol hebben samen.

De Clone a Willy is gelukkig te verkrijgen in verschillende soorten pakketten. (Ook met vibratie). Zo zijn er verschillende kleuren zoals, rood, blauw en groen. Ook is er een glow in the dark uitvoering en zelfs één met een hele scrotum eronder om het nog realistischer te maken.


Wat heb je nodig?

Voor het fabriceren van je eigen dildo of vibrator zal je toch nog wat eigen benodigdheden nodig moeten hebben. In de Clone-a-Willy kit zit natuurlijk het grootste deel en materiaal voor je eigen seksspeeltje, maar de tools zul om het te maken zal je toch echt zelf in huis moeten hebben. 

Voordat je aan de slag gaat om je eigen dildo of vibrator te maken heb je de volgende spullen zelf nodig:

  • Een goede grote beker
  • Maatbeker
  • Duck tape
  • Stuk karton
  • Grote schaal
  • Opscheplepel
  • Stopwatch
Clone a willy kit uitleg
Clone a willy kit uitleg

Natuurlijk mogen we het allerbelangrijkste element om je eigen seksspeeltje te maken niet vergeten. Dat is namelijk de penis voor een langere tijd in een stijve toestand houden. 

Ps nog een laatste tip: Scheer je vriendelijke vriend wel even van tevoren om pijn te voorkomen.

Het proces kan natuurlijk best grappig zijn en misschien is het moeilijk om de penis constant stijf te houden. Wij denken dat je partner of andere middelen jullie daar wel bij kunnen helpen. 


Waar kan ik de Clone a Willy kit kopen?

De Clone-a-Willy kit kan je kopen bij Willy zelf en dat raden wij natuurlijk ook aan, aangezien zij degene zijn die er mee op de markt mee zijn gekomen. 

Als je liever producten haalt bij Bol.com kan je de Clone a Willy daar ook kopen. Hieronder kan je een afbeelding vinden en een link naar Willy.nl of Bol.com.

De prijs varieert tussen de €35,- en €75,-. (Ligt er maar net aan welke variant je kiest).

Clone a willy kit
Clone a willy kit

Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een uitleg gegeven over de Clone-A-Willy kit om je eigen dildo of vibrator te maken. Wij hopen je hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor dit bijzondere seksspeeltje. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent het maken van je eigen dildo of vibrator.

Keep it safe!

Misschien ook interessant?:

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2022? Top #10!

Beter Seksleven? Zo Gebruik Je Seksspeeltjes Samen Met Je Partner!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Koppels? Top #5!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Mannen? Top #6!

Wat Is De Beste Glazen Dildo Van 2022? Top #5!

Welke Verschillende Soorten Dildo’s Zijn Er? Lees Het Hier!

Wat Zijn De Beste Realistische Dildo’s Van 2022? Top #5!

Lovense Lush 2.0 Review | Alle Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Teazers Pair Vibrator | Een vibrator koppels! (REVIEW)

Vibrator Kopen? | Vind Hier De Beste #8 Tips!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?