Wat Zijn De Beste Grote Dildo’s Van 2022? Top #5!

Geschreven door: Sanne

Een grote dildo is speciaal gemaakt voor mensen die verlangen naar een grotere maat seksspeeltje. Dat kan zijn omdat je misschien opzoek bent naar meer lengte, volume of stimulatie. Dit seksspeeltje maakt dat allemaal mogelijk. Deze valt onder die categorie als die groter is dan 25cm.

Dit seksspeeltje wordt meestal gebruikt door de wat gevorderden onder ons, maar er zijn genoeg dildo’s waar jij je eerste stappen mee kan zetten. In dit artikel vertellen we je er graag nog meer over en welke uiteraard de beste zijn! Zo kan je met een gerust hart wellicht een goeie grote dildo kopen.


De #5 Beste Grote Dildo’s Van 2022.

Hieronder vind je een lijst met de #5 beste grote dildo’s van 2022! Na goed onderzoek gedaan te hebben zijn we tot de beste keuze voor jou gekomen. Voordat je een dildo gaat aanschaffen is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de plus en minpunten van elke zijn, welke er op dit moment het beste zijn en wat de kenmerken zijn! 

1. Lexon Realistische Dildo Met Balzak. – 26.5 cm.

Lexon Grote Dildo

Deze dildo van Real Fantasy is perfect voor de mensen die toe zijn aan wat groters! Hij is namelijk 26,5 cm en dat is een stuk groter dan een normale dildo. De Lexon bevat een balzak, een eikel en een zuignap om het een stuk realistischer voor je te maken. Zo kan je deze grote vriend rustig op de grond plaatsen en blijft die stevig zitten. Daarnaast kan je dit seksspeetje ook anaal gebruiken. Dat is alleen wel weggelegd voor de gevorderden onder ons. 

Review:

Pluspunten:

 • Stevige zuignap!
 • Prijs/kwaliteit is helemaal prima!
 • Super realistisch!
 • Opgevuld gevoel!

Minpunten:

 • Vereist training..

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet een grote dildo kopen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


2. Zwarte Realistische Dildo Met Balzak. – 29,5 cm

Zwarte Grote Dildo

Deze zwarte realistische dildo is onderdeel van de Easytoys collectie. Hij is glad waardoor die makkelijk maar binnen glijdt. Hij is wel nog groter dan de gemiddelde dildo. Namelijk 29,5 cm. Door de sterke zuignap kan je hem makkelijk tegen de muur plaatsen en blijft die gegarandeerd zitten. Daarnaast bevat die ook nog een balzak en mooie gevormde aders. Deze vriend is wel echt gemaakt voor iedereen die houdt van groot!

Pluspunten:

 • Buigzaam, maar niet te slap!
 • Blijft goed zitten op door de zuignap!
 • Raakt alle spots voor een orgasme!

Minpunten:

 • Even schrikken als je hem geleverd krijgt..

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet een grote dildo kopen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


3. Fistcorps Vuist Dildo. – Zwart.

Vuist dildo

Wel is gehoord van fisting? Dat is precies wat deze dildo doet. Hij is namelijk nagemaakt op ware grootte. Even groot als een gemiddelde vuist dus! Daarbij is die flexibel en glad, zodat die makkelijk in gebruik is. De vuist heeft daarnaast ook een zuignap die stevig blijft zitten op alle vlakken oppervlakken. Wij raden wel aan om fisting glijmiddel te gebruiken bij dit seksspeeltje. Dat zorgt voor een gemakkelijkere inbreng en is ook makkelijk schoon te maken.

Review:

Pluspunten:

 • Realistisch! (Ware grootte)
 • Materiaal voelt lekker aan!
 • Nog groter dan verwacht!

Minpunten:

 • Speciale fisting glijmiddel gebruiken..

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


4. Grote Dildo Met Geribbelde Schacht. – Zwart.

Grote dildo geribbelde schacht

Deze grote vriend is uniek door zijn geribbelde schacht. Het genot wordt bij deze vriend niet alleen bepaald door de grootte, maar dus ook door de schacht en puntige eikel. Dat zorgt voor extra stimulatie op de meest gevoelige plekken. Zowel voor de G-spot als de P-spot zorgt deze vriend voor een extreem intens orgasme. Als jij klaar bent om je ervaring met dildo’s naar een hoger niveau te brengen, dan is dit de geschikte kandidaat!

Review:

Pluspunten:

 • Heerlijke eikel!
 • De ribbels maken de ervaring uniek!
 • Perfecte stimulatie!

Minpunten:

 • Wel echt voor de gevorderden onder ons..

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


5. Dikke Dildo Squeeze-it – Zelf vormgeven.

Grote Dildo Squeeze-it

De Squeeze-it dildo is een seksspeeltje dat geschikt is voor mensen die willen experimenteren met een groter model. Het kan lastig zijn om die stap te maken, maar met de Squeeze-it wordt dat veel makkelijker. Hij is gemaakt van speciaal siliconen buigzaam materiaal, waardoor je zelf de vorm kan bepalen. Ja, dat lees je goed! 

Je moet hem namelijk 2 minuten opwarmen in een hete pan met water of 30 seconden in de magnetron stoppen. Wanneer je dat hebt gedaan, buig je deze in de vorm zoals jij dat fijn vindt. Je laat hem even afkoelen in de koelkast en hij is klaar voor gebruik! Zo kan je gemakkelijk de stap zetten naar het gebruik van een groter formaat!

Review:

Pluspunten:

 • Stevige zuignap voor de meeste oppervlakken!
 • Eigen vorm geven!
 • Zijdezacht siliconen materiaal!
 • Buigzaam!

Minpunten:

 • Lengte had meer gekund in verband met de dikte.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


Een grote dildo kopen?

Wij zeggen hierbij dat het gebruiken van een grote dildo wel echt iets is voor gevorderde onder ons. Gebruik het niet als je nog nooit een dildo of anders seksspeeltje hebt gebruikt. Je moet weten wat seksspeeltjes inhouden en hoe te gebruiken. 

Lees ook: Wat Is De Beste Dildo Met Zuignap Van 2021? Top #5!

Gebruik altijd glijmiddel bij het inbrengen van een dildo. Zonder glijmiddel maak je echt dingen kapot van binnen en het zal je hoogstwaarschijnlijk niet eens lukken om het zonder pijn naar binnen te glijden. Daarnaast is training vereist bij het gebruik van een grote dildo. Hij hoeft niet op dag één al helemaal naar binnen. Neem stapjes bij het gebruiken en ga steeds een formaat groter, zowel vaginaal al anaal.


Schoonmaken

Je dildo heeft natuurlijk een hele reis afgelegd om bij jou te komen. Het is dan ook altijd een advies om hem goed schoon te maken. Dat kan je doen doormiddel van warm water en wat zeep voor de eerste keer. Je kan ook sextoy cleaner gebruiken, dan weet je dat je helemaal goed zit!

via GIPHY


Testen

Het ligt er natuurlijk aan welke dildo je hebt besteld of gaat bestellen. De ene werkt op batterijen de andere niet. Als de die op batterijen werkt raden we aan om eerst de dildo neer en aan te zetten om te kijken wat er gebeurt. Als je weet hoe die werkt met of zonder batterijen kan je hem gaan gebruiken. 

via GIPHY


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gemaakt van de beste grote dildo’s van 2022. Daarnaast hebben wij je ook uitleg gegeven over wat een een grote dildo is en hoe je deze gebruikt! Wij hopen he hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor het kopen van een grote dildo. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen.

Misschien ook interessant:

Top #10 Beste Dildo’s Van 2021

Realistische Dildo Top #5!

Glazen Dildo Top #5!

Voorbinddildo Top #5!

Anaal Dildo Top #5!

Verschillende Soorten Dildo’s

Een Dildo Gebruiken?

Wat Zijn De Beste Vibrators van 2021? Top #10!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2021? Top 10!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?