Lovense Lush 2.0 Review | Alle Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Geschreven door: Sanne

De Lovense Lush 2.0 vibratie eitje is ons meest favoriete seksspeeltje en steekt met kop en schouders boven de rest uit! Nadat wij dit seksspeeltje hadden gekocht zijn we er op tot op de dag van vandaag nog steeds niet op uitgekeken. Het is een seksspeeltje wat ideaal is voor koppels, maar ook erg geschikt voor solo gebruik. In dit artikel gaan wij je vertellen waarom dit ons lievelingsspeeltje is en wat alle functies an de Lovense Lush 2.0 zijn.

(P.S Dat zijn er behoorlijk veel!)


Informatie over de Lovense Lush 2.0

Lovese Lush 2.0 Draagbare Vibrator

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat voor soort seksspeeltje de Lovense Lush 2.0 precies is. Misschien heb je het wel eens ergens voorbij zien komen, maar heb je eigenlijk geen idee hoe het werkt of wat die precies doet. 

De Lovense Lush 2.0 is een vibratie eitje die je vaginaal in moet brengen. Het is in tegenstelling tot de meeste vibratie eitjes wel het meest revolutionaire en luxe eitje wat er op dit moment in de markt is. Zo kan je de Lovense lush bijvoorbeeld op afstand besturen met je telefoon en het als wekker gebruiken. Ja dat lees je goed, maar daar verder in dit artikel meer over.

Het is ook nog even goed om te weten dat de Lovense Lush 2.0 een redelijk sterk vibratie eitje is. Het is wel mogelijk om natuurlijk zelf de standen in te stellen, maar de sterkste stand is sterker dan bij andere vibratie eitjes. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle functies van de Lovense Lush 2.0? Lees dan snel verder!


Functies Lovense Lush 2.0

Lovense Lush 2.0 uitgepakt

Wanneer wij eindelijk het pakketje met de Lovense Lush 2.0 binnen hadden gekregen, konden we niet lang wachten om het meteen te gebruiken. Toen wij de Lush uitpakte was de eerste indruk, dat het een mooi design had en van fijn siliconen materiaal gemaakt was. De kleur was mooi roze en de gebruiksaanwijzing was behoorlijk duidelijk. 

Voordat we echt dieper ingaan op de leuke functies die dit seksspeeltje te bieden heeft. Is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat de “normale” functies zijn van de Lovense Lush 2.0. Zo heeft die bijvoorbeeld een knop bij de achterkant (staart) zitten, waarmee je de Lovense Lush handmatig (zonder telefoon) kan bedienen. Daar zitten 4 verschillende vibratie patronen op en 3 verschillende intensiteit standen. 

Lees ook: Beste Vibratie Ei met Afstandsbediening of App? Top #5!

Maar goed, om natuurlijk alles uit dit seksspeeltje te halen heb je wel daadwerkelijk een telefoon nodig. Zo kan je de Lovense Lush namelijk op afstand (laten) bedienen. Dat doe je heel simpel door de “Lovense Remote” app te downloaden in de App of Play store. Dat ligt er natuurlijk aan of je een Iphone of Andriod bezit. 

Wanneer je de app hebt gedownload kan je gemakkelijk de Lovense Lush 2.0 via bluetooth instellen op je app. Je komt dan in het beginscherm terecht, waar je de mogelijkheid hebt om van één van de functies gebruik te maken. Hieronder een foto van het beginscherm in de app:

Beginscherm app Lovense Remote

Zoals je ziet zijn er de functies: Remote (op afstand), Alarm (wekker), Music (muziek), Sound (Geluid) en My Patterns (eigen patronen). Wij zullen je een uitleg geven bij elke van deze functies.  


De Lovense Lush 2.0 op afstand laten besturen.

Het eerste wat wij hebben uitgeprobeerd toen we de Lovense Lush 2.0 binnen kregen is natuurlijk de “Remote” functie. Door deze functie kon ik mijn vriend de macht geven over de vibraties en in de intensiteit. Dat geeft zoveel meer spanning en het is fijn als iemand onverwachts het tempo bepaalt. Hij vond het ook leuk om mij op deze manier meerdere malen op een hoogtepunt te brengen. Dus als ik jouw was, zou ik deze functie zeker als eerste uitproberen als je een partner hebt!

Lees ook: Wat Zijn De Beste Vibrators Met Afstandsbediening? Top #5!

Daarnaast is het zelfs mogelijk om de Lovense Lush 2.0 te laten besturen terwijl je partner niet thuis is. Hoe zit dat dan? Via een uitnodiging die je kan versturen via de app kan diegene de Lush besturen waar die op dat moment ook is. Al ben jezelf of je partner voor een langere tijd weg, kan je elkaar toch nog wat spanning geven. Al zit jij in Spanje en je partner thuis, je kan gewoon de Lovense Lush laten besturen!


Lovense Lush 2.0 als wekker?

Je gelooft het bijna niet, maar het is toch echt zo. De Lovense Lush 2.0 kan je instellen als wekker! Het zit namelijk zo. In de app kan je een tijd instellen als alarm. Wanneer het de desbetreffende tijd is, zal de Lovense Lush gaan trillen. Het kan een leuke manier zijn van wakker worden, maar over het algemeen houden wij het toch bij een normale wekker. 

Alarm instellen op de app

Mocht je nou een fan zijn van ochtendseks of mastrubatie is dit natuurlijk wel de meest ideale “wekker”. Zo kan je meteen beginnen!


Aan je eigen muziek koppelen.

Één van de andere leuke functies van de Lovense Lush 2.0 is de muziek functie. Je kan namelijk in de app je eigen playlist koppelen. Nu horen wij je al denken. Wat heb ik daar dan aan? Nou, de Lush vibreert op de beat van de muziek. Zo krijg je op de muziek die je chill vindt ook nog eens een orgasme! (Over een momentje voor jezelf gesproken). 

Voorbeeld om je eigen playlist te koppelen

Er zijn zover wij weten heel weinig seksspeeltjes die dit kunnen en daarmee onderscheid de Lush 2 zich nog meer ten opzichte van andere seksspeeltjes!

Lees ook: We Vibe Kopen? De Beste Vibrators Voor Koppels!


Eigen patronen instellen.

Een handige functie van de Lush 2 is dat je naar eigen wensen je patronen kan instellen. Zo kan je van tevoren alvast instellen welke vibraties je lekker vindt en vooral op welk moment. Dit kan je natuurlijk ook door je partner laten doen. 

Voorbeeld om je eigen patronen te maken.

Daarnaast kan je ook gewoon beginnen en achteraf het patroon opslaan wat je hebt gebruikt. Zo hoef je niet steeds achteraf te bedenken wat je nou precies hebt gedaan of welke standen je hebt gebruikt. Onwijs handig!


Conclusie Lovense Lush 2.0

Zoals wij in het begin al hadden gezegd, is dit toch echt ons favoriete seksspeeltje van dit moment. Dat komt mede door alle nieuwe functies die de Lush 2 bevat. (Ook ten opzichte van de Lush 1). 

De connectie van het afstand besturen is zeer sterk en wij hebben nog geen één keer meegemaakt dat die verbinding wegviel. Voor de rest hebben we alle functies uitgebreid al besproken. Toch is het ook handig om te weten dat Lush 2 ook nog eens waterproof is en oplaadbaar via een usb-kabel.

Lees ook: Lovense Lush 3.0 Vibratie Ei Met App! Beter dan de 2.0?

Dus wat ga jij als allereerst doen wanneer je de Lovense Lush 2.0 hebt aangeschaft? Een momentje voor jezelf op je eigen muziek? Of geef je meteen alle macht in de handen van je partner? 

De Lovense Lush 2.0 is nu verkrijgbaar bij Easytoys voor €99,- (was eerst €120,-). Je kan er ook voor kiezen om bij Bol.com je aankoop te voldoen.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een review gegeven over de Lovense Lush 2.0 vibratie eitje. Wij hopen je hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor dit ongelofelijke seksspeeltje. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent de Lovense Lush 2.0.

Keep it safe!

Misschien ook interessant:

Top #10 Seksspeeltjes van 2021!

Wat Zijn De Beste Vibrators van 2021? Top #10!

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2021? Top #10!

5 Beste online winkels om seksspeeltje te kopen

Seksspeeltjes voor koppels!

Seksspeeltjes voor mannen!

Een seksspeeltje kopen? Handig om te weten.

Beste anale seksspeeltjes!

Buttplugs voor beginners!

Beter seksleven? Een seksspeeltje samen met je partner gebruiken.

Tips tegen te snel klaarkomen!

Tips voor een intenser orgasme!

Wat Is BDSM? Een Uitleg Voor Beginners!

Wat Zijn De Beste BDSM-Toys van 2021? Top #5!

Wat Is De Beste Anaal Vibrator Van 2021? Top #5!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?