Lovense Lush 3.0 Vibratie Ei Met App! Beter dan de 2.0?

Geschreven door: Sanne

De Lovense Lush 3.0 vibratie ei is één van de krachtigste vibrators die je op afstand kan besturen. Het is de opvolger van de populaire en welbekende Lovense Lush 2.0. Dit vibratie eitje is perfect om samen te gebruiken, maar ook voor voor solo play. Ga jij je partner tot een hoogtepunt brengen? Of neem je eerst tijd voor jezelf? In dit artikel bespreken we de kenmerken van de Lovense Lush 3.0 vibratie ei met app. Daarnaast lees je ook wat de verschillen zijn met de Lovense Lush 2.0!


Hoe werkt de Lovense Lush 3.0

Lovense Lush 3.0 vibratie ei
Lovense Lush 3.0 vibratie ei

De Lovense Lush 3.0 vibratie ei met app werkt door middel van bluetooth met je telefoon. De app kan gemakkelijk gedownload worden in de App store (IOS) of Play store (Android). Wanneer de app op de telefoon staat kan je de Lush 3.0 koppelen met bluetooth. 

Door middel van de app kan je het eitje bedienen op de manier zoals je zelf wilt. Dat kan van heel dichtbij, maar ook als iemand in het buitenland zit. De Lovense Lush 3.0 is namelijk overal ter wereld te bedienen. (Er geschikt voor lange afstand relaties). 

Extra leuke functies in de app!

In de app kun je zelf allerlei patronen instellen en eventueel opslaan. Heb je een patroon gevonden die helemaal bij jouw wensen past? Dan kan je deze opslaan, waardoor je de volgende keer het alleen hoeft aan te klikken en verder hoef je niks te doen! 

Nog een groot voordeel is dat de Lovense Lush 3.0 vibratie ei ook werkt op trillingen van de muziek. Klaar voor een spannende avond uit? Ga los op de dansvloer, terwijl je intense trillingen ervaart!

Zoals je ziet kan je goed uit de voeten met dit seksspeeltje. Je kan de Lush 3.0 dragen waar en wanneer je maar wilt. Als je klaar bent om je seksleven naar een hoger en spannender niveau te brengen, dan raden wij zeker deze nieuwe topper van Lovense Lush aan!

Lees ook: We Vibe Chorus | De beste vibrator voor koppels? (Review)


Kenmerken Lovense Lush 3.0 vibratie ei.

Nu je weet hoe de Lush 3.0 werkt en wat je er allemaal mee kunt doen, is het ook handig om te weten wat de kenmerken zijn van dit vibratie ei. Om het zo duidelijk mogelijk te maken staan hieronder de kenmerken gemakkelijk onder elkaar. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

 • Zacht en huidvriendelijk materiaal.
 • Waterproof.
 • Oplaadbaar met bijgeleverde kabel.
 • 4 á 5 uur gebruiksduur.
 • Krachtige vibraties.
 • Werkt op muziek.
 • Altijd en overal te gebruiken.
 • Leuk voor koppels!
 • Eigen standen en patronen maken. (En ook opslaan)
 • Stil.
 • Veilige app. (Lush Remote)

Bluetooth afstand Lovense Lush 3.0 vibratie ei.

Wanneer je de Lush 3.0 via bluetooth gebruikt kan dat maar tot een bepaalde afstand. Dat is niet meer dan logisch, omdat bluetooth daarvoor bedoeld is. Via internet kan je de Lush 3.0 overal en altijd bedienen. 

Met bluetooth heb je bereik van 9 tot 13 meter. Wij raden altijd aan om dit seksspeeltje via internet te gebruiken als je deze buiten de deur meeneemt. 


Verschillen tussen Lovense Lush 2.0 en 3.0 

Met de komst van de Lush 3.0 zijn er een paar dingen verbeterd ten opzicht van de (vorige) Lush 2.0. Dat is natuurlijk heel logisch, maar de Lovense Lush 2.0 was al een fantastisch seksspeeltje. Het wordt alleen maar beter en beter!

Hieronder de verschillen tussen de Lovense Lush 2.0 en Lovense Lush 3.0:

 • De connectie is nog beter. Dat komt door betere vorm aan de antenne.
 • De Lush 3.0 is stiller dan de 2.0.
 • Het opladen is nu magnetisch geworden. Bij de 2.0 moet je dat doen door een pin door het siliconen materiaal te duwen. Dat is verleden tijd.
 • Tot anderhalf uur langer gebruik dan de 2.0.
 • 4x krachtiger.

Wil je nog meer informatie over de Lovense Lush 2.0? Wij hebben daar een uitgebreid artikel over geschreven. Deze kun je lezen door op de volgende link te klikken: Lovense Lush 2.0 Review | Alle Informatie Over Dit Seksspeeltje!


Waar kan ik de Lovense Lush 3.0 kopen?

Lovense Lush 3.0 doos
Lovense Lush 3.0 doos

De Lovense Lush 3.0 vibratie ei is te koop bij verschillende online webshops. Wij raden aan om altijd bij de welbekende bekende webshop te kopen, zoals Easytoys, Bol.com of eventueel Willie. (Er zijn genoeg andere webshops te vinden, maar dit zijn onze betrouwbare partners.) De prijs van de Lush 3.0 is nu €129,- (soms is er wel eens korting) en wordt meestal binnen één werkdag thuisbezorgd. Meer informatie? Klik dan op één van de knoppen hieronder:

Je kan anoniem en discreet bestellen. Het pakket wordt dan als volgt afgeleverd:

discreet pakket
discreet pakket

Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij van je favoriete hobby een overzicht gegeven van de Lovense Lush 3.0 vibratie ei met app. Je weet daarnaast ook de verschillen tussen de Lovense Lush 2.0 en 3.0. Deze pagina houden wij up to date over alles omtrent de functies, ervaringen en de webshops waar je de Lovense Lush 3.0 kunt kopen.

Keep it safe!

Misschien ook interessant?:

Wat Zijn De Beste Vibrators van 2022? Top #10!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2022? Top 10!

Wat Zijn De Beste Vibrators Met Afstandsbediening? Top #5!

Een Vibrerend Ei Vibrator Kopen? Dit Zijn De Beste!

Wat is de beste Satisfyer Pro 2 Next Generation Vibrator?

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Koppels? Top #5!

We Vibe Kopen? De Beste Vibrators Voor Koppels!

Teazers Pair Vibrator | Een vibrator koppels! (REVIEW)

Beste Vibratie Ei met Afstandsbediening of App? Top #5!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?