Over ons

logo website

Welkom tijgers en tijgerinnen! Op deze website vind je alles omtrent seksspeeltjes!

Je vind hier reviews van artikelen en diensten die te maken hebben met alles wat er bovenstaand is genoemd. 

Naast reviews doen we ook onderzoek naar de  nieuwste trends op het gebied van artikelen en diensten.

Aangezien er gelukkig steeds meer openheid over komt anno 2022, ligt er toch nog voor heel veel mensen een taboe op het gebied van seksspeeltjes en het gebruik ervan.

Die taboe is eigenlijk heel raar als je bedenkt dat iedereen wel bijna elke dag bezig is met seks. En zeg nou zelf, naast andere dingen die je in je vrije tijd doet zijn seks en opzoek gaan naar de liefde toch wel de favoriete hobby van de mens. 

Het is nog raarder als je bedenkt dat of je nou een dag een tv kijkt, serie of een film er altijd wel seks en liefde in komt.

We zijn nu eenmaal mensen en het is gewoon één van onze basisbehoefte in het leven!!

Op deze site zijn we heel open op dit gebied en bestaat er voor ons geen taboe. Het is onze favoriete hobby en daarom schrijven we en onderzoeken we er met alle plezier over!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong koppel dat met alle liefde seksspeeltjes test en onze ervaringen in de slaapkamer met jullie willen delen. Samen hebben we al veel meegemaakt op het gebied van liefde en seks en daarom is er ook genoeg over te vertellen! Wij zien dat de informatie en vraag naar deze onderwerpen enorm aan het groeien is. Met onze ervaringen en onderzoeken hopen wij de juiste informatie te geven en vragen te beantwoorden.


Wat is ons doel?

Ons doel is om een website te maken waar iedereen zich in kan herkennen. Een website met eerlijke verhalen en meningen. We willen hier schrijven zonder taboe of onzekerheid.
Het belangrijkste doel is om mensen te helpen en te informeren, wij hebben ook hulp gehad op verschillende gebieden.

Elke week zullen we met nieuwe blogs of content komen, omdat we het interessant en er graag over schrijven. Wij zullen alles bijhouden op het gebied van seksspeeltjes en het gebruik ervan.

Zo duiken we in op de nieuwste trends, producten en diensten.


Partners.

Wij hebben verschillende partners waarmee wij samenwerken voor de beste ervaring! Hieronder een overzicht van onze partners:


Contact

Mocht je nog vraag hebben over ons of over deze website? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of het formulier hieronder.

Keep it real!