Penispomp Kopen? Vind hier de beste en informatie!

Geschreven door: Sanne

Een penispomp is een seksspeeltje wat wordt gebruikt door mannen als ze erectieproblemen hebben of als ze hun penis iets langer willen maken. Hier geven wij antwoord op de volgende vragen: Wat is een penispomp? Wat doet een penispomp? Hoe werkt een penispomp? En welke penispompen het beste zijn? Lees snel verder.


Wat is een penispomp?

Wat is een penispomp? Het is zoals we al zeiden in de intro een hulpmiddel voor mannen met erectieproblemen. Althans daar is het in eerste instantie voor bedoeld.

Tegenwoordig wordt de penispomp ook gebruikt door mannen om de penis iets te verlengen en in de porno, om ervoor te zorgen dat de penis lang en goed stijf blijft. 

De penispomp is een buis van plastic die vacuüm zuigt wanneer je deze om je penis heen doet. Sommige mannen vergelijken het gevoel met een pijpbeurt door de krachtigs zuigende werking. Het kan dus ook voor extra stimulatie zorgen. Het vacuüm zuigende effect zorgt ervoor dat de bloedvaten in je penis wijder worden, waardoor er meer bloed naar de zwellichamen stroomt. Dat zorgt er automatisch voor dat je een sterkere erectie krijgt en een grotere penis. (Het is daarom een ideaal hulpmiddel voor mannen met serieuze erectieproblemen).


Wat doet een penispomp?

Wat doet een penispomp? De penispomp heeft verschillende functies waarvoor deze gebruikt kan worden. Als je goed hebt opgelet ben je er al een beetje achter gekomen welke dit zijn. Wij hebben ze in ieder geval hieronder elkaar gezet. 

Het oplossen van erectie problemen. 

Het is een ideaal hulpmiddel voor als je erectieproblemen hebt. Er zijn natuurlijk ook bepaalde medicijnen voor of andere hulpmiddelen, maar een penispomo hoef je maar één keer te kopen en werkt ook nog eens het beste. 

Lees ook: Hoe werkt een penisring of cockring? En welke zijn de beste?

Wist je dat trouwens dat ongeveer 15% van de volwassen mannen in Nederland wel eens moeite heeft met het omhoog krijgen van hun jongeheer. Dat kan te maken hebben met ouderdom, psychische klachten en eventuele andere ziektes. Het is een leuk feitje om te weten dat je echt niet de enige bent met een erectie probleem. 

(P.S. Je zou ook altijd nog een cockring extra kunnen gebruiken voor het allerbeste resultaat).

Voor het gebruik van mastrubatie.

Hij is ook uitstekend te gebruiken voor wat extra’s tijdens de mastrubatie sessie. Doordat de pomp vacuüm zuigt wanneer je deze om je penis doet kan het, hetzelfde gevoel geven als een pijpbeurt. Er zijn ook mannen die alleen een penispomp aanschaffen vanwege dat heerlijke gevoel en tot een intens orgamse komen.

Zo zijn er verschillende pompen waarbij jezelf de zuigkracht kan aanpassen en kan instellen naar jouw voorkeuren. 

Het vergroten van de penis.

Veel mannen zijn op zoek naar een goede en gezonde  manier om hun penis te vergroten. Sommige mannen zijn onzeker over de lengte van hun penis. Dat is niet altijd terecht.. De gemiddelde lengte is namelijk 16 cm en alles daarboven wordt al tot groot geschapen gezien. 

Met een penispomp is het zeker mogelijk om je penis een paar centimeter langer te maken. Het is de meest gezonde manier om je penisnte verlengen. Geen rare pillen of zalfjes. De penispomp is de beste oplossing!


Hoe gebruik je een penispomp?

Hoe gebruik je een penispomp? Het goed gebruiken van een penispomp is makkelijker dan je denkt. Een tip van ons is om altijd glijmiddel te gebruiken. Dat gaat namelijk als volgt. De pomp smeer je aan de rand in met een beetje glijmiddel. Dat zorgt ervoor dat de die gemakkelijk om de penis gaat. Wanneer je de penis helemaal in de koker hebt gestopt, moet je ervoor zorgen dat die vacuüm gaat zuigen. Dat kan je doen door middel van een automatische bediening of een handpomp. (Dat ligt er met aan welke je gebruikt).

Laat nooit de penispomp langer dan 30 minuten om je penis zitten voor je eigen gezondheid. Anders kan het behoorlijk schadelijk zijn voor je penis en jezelf. Wanneer de pomp klaar is met vacuüm zuigen, verwijder je deze van je penis en ben je klaar om te doen wat je van plan was!


De top #5 beste penispompen.

Nu je al redelijk veel weet over de penispomp, is het natuurlijk ook handig om te weten welke er op dit moment het beste zijn. Wij hebben de beste #5 van dit moment onder elkaar gezet. Er zitten er een paar bij voor beginners, maar ook voor gevorderden. Zo kan je gemakkelijk kijken welke penispomp je eventueel wilt gaan kopen.

1. Penispomp met een knijpbal.

penispomp met knijpbal
penispomp met knijpbal

Dit is een klassieke standaard penispomp met een ouderwetse knijpbal. Je zal dus zelf in de bal moeten knijpen om ervoor te zorgen dat er vacuüm wordt gezogen. Deze penispomp is te verkrijgen in twee verschillende kleuren, namelijk doorzichtig en zwart. Meer informatie? Klik op één van de knoppen hieronder. (Prijs €21,95)


2. Penispomp met een grip pomp.

penispomp met grip pomp
penispomp met grip pomp

Deze penispomp is bijna identiek als de eerstgenoemde. (Hierboven). Het enige verschil is de manier om vacuum te zuigen. Deze pomp heeft namelijk een grip pomp. Dat houdt in dat je niet in een bal knijpt, maar in een handvat. Meer informatie? Klik op één van de knoppen hieronder. (Prijs €21,95)


3. Bathmate Hydro 7 penispomp.

Bathmate 7
Bathmate 7

De Bathmate Hydro 7 penispomp is een pomp die ervoor zorgt dat je penis tot de max vergroot wordt. Het meeste speciale aan deze pomp is dat die waterproof is. Je kan hem dus ook gebruiken onder de douche of in bad. Hij is trouwens in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Wil jij dus een echt een grotere penis en een speciale pomp voor dat? Klik dan op één van de knoppen hieronder. (Prijs €82,95)


4. Elektrische penispomp.

Elektrische penispomp
Elektrische penispomp

Dit is een elektrische penispomp en daarmee redelijk modern. Hij werkt als alle andere penispompen, maar hoef je zelf geen werk te verzetten. Het enigste wat je hoeft te doen is de aan/uit knop aanzetten. Daarbij kan je zelf de zuigkracht instellen door op de knoppen te drukken. Meer informatie? Klik dan op één van de knoppen hieronder. (Prijs €49,95)


5. Penispomp Boners No.1

Penispomp boner no.1
Penispomp boner no.1

Dit is één van de beste penispompen van het moment. Het bevat een knijpbal en zorgt voor een grotere penis en een hardere erectie. Het grootste voordeel van deze vriend is dat die heel gemakkelijk schoon te maken is. De prijs/kwaliteitsverhouding is de beste van allemaal. Meer informatie? Klik dan op één van de knoppen hieronder. (Prijs €31,95)


Wil je een overzicht van alle penispompen? Klik dan op deze link om naar de website van Easytoys.

Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby antwoord gegeven op de volgende vragen: Wat is een penispomp? Wat doet een penispomp? Hoe gebruik je een penispomo? En wat de beste penispomp is? Wij hopen je hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor een penispomp. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent verschillende modellen van de penispomp.

Keep it safe!

Misschien ook interessant?:

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2021? Top 10!

Wat Zijn De Beste Vibrators van 2021? Top #10!

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2021? Top #10!

Masturbator Kopen? Dit Zijn De Beste Van 2021!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Mannen? Top #6!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Koppels? Top #5!

Een Eigen Dildo Of Vibrator Maken? Het kan nu in de vorm van je favoriete penis!

Opzoek Naar Een Sexpop? Vind Hier De Beste Met Reviews!

Wat Is De Beste Sex Pop Van 2021? Top #5!

Sex Machine Kopen? Hier Moet Je Rekening Mee Houden!

Sybian Sex Machine Kopen? Informatie en een Alternatief! (2021)


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?