Seks en Stress? Vind Hier De Feiten En Fabels!

Geschreven door: Sanne

Er zijn talloze verhalen over seks en stress. Helpt het nou wel? Hoe komt het dat ik geen zin heb? Voel ik me daarna minder stressvol? Het is heel belangrijk om te begrijpen om wat voor stress het gaat. Is het stress omdat je een drukke dag hebt gehad op werk? Loop je allang met stress? Is er wat gebeurd in je privé leven? Doordat eerst te onderzoeken weet je of stress helpt en of je misschien meer zin krijgt.

Hieronder meer informatie over seks en stress.


Normale stress


Als we praten over stress kan iedereen dat anders ervaren. Sommige mensen krijgen stress door een vervelende dag op hun werk, waarbij andere dat makkelijk van zich af kunnen slaan.

Stress ervaart nu eenmaal iedereen wel eens, we leven in een snelle wereld waarvan alles moet voor je gevoel.

Kijk goed voor jezelf waar de stress vandaan komt. Een vervelende dag op je werk of in je privékring, dat kan stress geven.

De meeste mensen vinden seks na zo’n dag juist ontspannen. Het neemt de stress weg. Het is ook waar! Hoe meer seks, hoe ontspanner je bent. Meerdere onderzoeken wijzen dat ook uit.

Zeg nou zelf, een vervelende dag gehad, je komt thuis en een lekkere vrijpartij met je partner staat op het menu. Dat kan tot veel rust zorgen en stress verlagend werken.

Conclusie: Al heb je een vervelende dag gehad en je hebt eigenlijk helemaal geen zin in seks. Probeer toch zin te maken. Je zult zien dat je je daarna beter voelt.

Het is normale stress wat iedereen weleens heeft, seks neemt het grootste deel weg.

via GIPHY


Langdurige Stress


Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een langere tijd niet lekker in je vel zit en veel stress ervaart.

Dat is natuurlijk niet fijn en je seksleven wordt er ook niet beter door.
Je libido is laag en je zit met heel veel in je hoofd behalve seks!

Het is moeilijk om je daartoe te zetten en het is het laatste waar je aan denkt. Toch wijst veel onderzoek uit dat seks stress verlagend werkt zoals in het stukje hierboven al vermeld staat.

via GIPHY


Tips seks en stress

Langdurige stress voor jezelf en in je seksleven kan je opvreten. Probeer altijd te achterhalen waar het vandaan komt en wat je eraan kan doen.

Hieronder wat tips die je kan gaan doen om je stress te verlagen en je libido te verhogen.


Mediteren of Mindfulness

Probeer je te verdiepen in meditatie of Mindfulness! Je hoeft geen goeroe te worden, maar een beetje kennis kan geen kwaad. Je kan bijvoorbeeld beginnen met 2 of 3 dagen in de week 10 min te gaan mediteren. Wat onze beste tip is: Een uur voordat je naar bed gaat alle elektronica uitzetten. Denk aan je tv of radio, maar ook je mobiele telefoon! Ga alvast rustig in bed liggen en begin met mediteren voor 15 minuten. Je zult merken dat je hoofd leger wordt voordat je gaat slapen en veel lekkerder wakker wordt!

Als je nou meer informatie wilt over hoe je precies moet mediteren of mindfulness moet toepassen kan je altijd tips vinden op youtube. Vind je het interessant en wil je meteen alle informatie over mindfulness of meditatie? Dan raden wij aan om hier even een kijkje te nemen!Lezen.

Lezen is brandstof voor je brein, zo zien we het althans. Als je een fit lichaam wilt hebben zul je goed op je voedsel moeten letten en veel naar de sportschool moeten gaan. Als je een gezonde brein wilt hebben zul je toch echt moeten gaan lezen. Wanneer je elke dag tijd maakt om 10 minuten een boek te lezen zul je merken dat je rustiger wordt. Daarnaast brengt het je andere inzichten en een andere manier van denken!

Feitje: De meest succesvolle mensen lezen allemaal minimaal 10 minuten op een dag! Klik hieronder voor de beste boeken over omgaan met stress.Sporten.

Met sporten zul je merken dat je automatisch fitter wordt en je daarmee ook fitter voelt mentaal! Sporten is zowel lichamelijk als mentaal heel goed voor je. Net als mediteren en lezen brengt sporten je ook meer rust in je hoofd. Naast dat het stress verlangend werkt is ook het ook gewoon lekker om te doen en je krijgt er een goed lichaam van! Je kan gewoon beginnen met elke dag als je wakker wordt of voor je dat gaat slapen even 10/15 minuten wat oefeningen te doen. Hieronder een video met oefeningen waarmee je kan beginnen.


Conclusie

Zoals je leest zijn er maar 3 dingen die je hoeft te doen om je stress te verlagen. Dat zijn mediteren, lezen en sporten. Nu kan je denken dat zijn meteen 3 dingen tegelijk en dat is best veel om ineens te doen. Dan heb je niet goed gelezen.. Deze 3 dingen hoef je elk maar 10 minuten per dag uit te voeren. Dat is maar 30 minuten per dag!!!

Wij van Je Favoriete Hobby geven je echt mee om hier direct mee te beginnen!

Verlaag je stress. Je libido komt dan vanzelf terug!


Video over Seks en Stress

We hebben hieronder een video geplaatst waarin wordt uitgelegd waarom we seks nodig hebben tegen stress, maar ook waarom je in eerste instantie geen zin hebt en wat je er tegen kunt doen!


Online cursus nooit meer stress of zorgen.


Mocht je nou al van alles geprobeerd hebben of denken dat dit niet bij je past. Je stress gaat maar niet omlaag.

Het is anno 2021. Online zijn er zoveel mogelijkheden en mensen die je willen helpen.

Frank de Moei (bekend van RTL Nieuws, De Telegraaf, AD, Libelle, Viva, Cosmopolitan, Rabobank en Nu.nl) heeft een cursus opgericht waarmee jij stress en zorgeloos door het leven kan.

Met 25 jaar ervaring heeft Frank al honderden mensen een stressvrij leven bezorgd. Belangrijker nog de tips en tricks onthoud je voor het leven.

Het mooie van deze cursus is is dat het online is en je de deur niet uit hoeft! Thuis kan jij in een veilige omgeving met goed advies aan het begin van een stressvrij leven werken.

Kijk gerust rond op de website lees de reviews.

Deze cursus is zeker aan te raden vanwege de ervaring van Frank de Moei. Je ontvangt een hoge korting en wat extra bonussen als je je inschrijft.

Onze tip: Werk aan een stressvrij leven niet alleen voor in bed, maar in alle aspecten van het leven.

via GIPHY


Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby informatie gegeven op het gebied van seks en stress. Wat voor soort stress jij ervaart weet je zelf het beste. We hopen met de tips die we hebben gegeven je in ieder geval een stukje in de goede richting hebben geholpen! We zullen deze pagina up to date houden met nieuwe tips over seks en stress.

Heeft dit je geholpen, maar is je zelfvertrouwen nog wat laag tussen de laken? Lees dan onze blog: Meer zelfvertrouwen in bed krijgen? Dit kan je helpen!

Wil je meer informatie over Erotiek en alles wat daarbij komt kijken? Ga dan naar de blog pagina Erotiek voor een overzicht!

Wil je meer informatie over Dating en alles wat daarbij komt kijken? Ga dan naar onze blog pagina Dating voor een overzicht!

via GIPHY


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?