Beter Seksleven? Zo Gebruik Je Seksspeeltjes Samen Met Je Partner!

Geschreven door: Sanne

Bij seksspeeltjes denken we vaak dat het alleen gebruikt wordt voor masturbatie. Dat is natuurlijk ook logisch en daar zijn de meeste seksspeeltjes ook in eerste instantie voor bedacht. Een seksspeeltje samen met je partner gebruiken kan je seksleven een enorme boost geven. Maar even je vibrator of dildo uit je nachtkastje pakken terwijl je met je partner in bed ligt, doe je niet zo snel.

Wij snappen het als je vragen hebt over het gebruik van seksspeeltjes samen met je partner. In dit artikel hebben we 8 tips voor je opgeschreven om samen een seksspeetje te gebruiken!


Tips voor het gebruik van seksspeeltjes samen met je partner.

De meeste seksspeeltjes die nu op de markt zijn die je alleen gebruikt, kan je ook samen gebruiken. Tuurlijk zijn er speciale seksspeeltjes voor koppels, maar een vibrator of dildo kan je prima samen gebruiken. Een seksspeeltje kan een orgasme beter en intenser maken. Daarnaast zorgen de meeste seksspeeltje voor een intense beleving die je bijna niet op een andere manier kan bereiken. Wij zeggen altijd “If you can’t beat them, join them”. 


Koop samen een seksspeeltje.

Als jullie voor het eerst een seksspeeltje gaan kopen, is het natuurlijk leuk om er samen ook één uit te zoeken. Je kan samen naar een sexshop gaan, maar je online is er ook meer dan genoeg aanbod. (Bijvoorbeeld bij een Easytoys of Bol.com) Bespreek samen naar wat voor seksspeeltje jullie opzoek zijn en wat het doel van het speeltje moet zijn.

Daarnaast is het van belang dat je altijd de recensies leest van de seksspeeltjes. In een winkel kan je dan natuurlijk gewoon advies aan een medewerker vragen. Het samen uitzoeken van seksspeeltjes is eigenlijk al een deel van het voorspel. Je krijgt in ieder geval zin om het zo snel mogelijk te proberen!


Wees allebei comfortabel. 

Bij het gebruik van seksspeeltjes moeten jullie er wel allebei comfortabel mee zijn. Het is belangrijk om een goed gesprek te hebben samen met je partner, voordat je opeens een seksspeeltje op tafel gooit. Misschien is je partner er wel helemaal niet comfortabel mee?

Je kan dan alsnog in gesprek gaan met elkaar en uitzoeken waarom je partner er niet comfortabel mee is. Praat erover en laat je partner inzien dat het alleen maar een pluspunt is voor jullie beide!

via GIPHY


Voel het seksspeeltje samen aan.

Wanneer je een seksspeeltje voor het eerst samen gaat gebruiken, zullen jullie het speeltje eerst moeten ontdekken. Probeer het seksspeeltje niet meteen uit op het geslachtsdeel, al zou je dat wel meteen denken. Er zijn genoeg andere erogene zones op je lichaam waarbij je eerst het speeltje kan toepassen. Zo kan je samen bijvoorbeeld de trillingen aanvoelen van het seksspeeltje.

Daarnaast kan je het voorspel meteen spannender maken. Maak je partner helemaal gek door eerst het hele lichaam af te gaan, voordat je bij het geslachtsdeel komt. Het zal een stuk intenser worden!

Lees ook: Sex in bad? #6 Tips voor een perfecte beleving!


Stimuleer jezelf.

De meeste vrouwen bereiken het gemakkelijkst een orgasme wanneer hun clitoris wordt gestimuleerd. Daar zijn genoeg seksspeeltjes voor. Tegenwoordig zijn er vibrators die speciaal voor stimulatie van de clitoris ontwikkeld zijn.

Neem zelf een houding aan waarbij je het meest op je gemak en gebruik het eerst zelf. Als je weet hoe die werkt, laat je partner de vibrator gebruiken. Zo geef je de macht uit handen en kan het tussen de lakens een stuk leuker worden!


Koop een seksspeeltje met afstandsbediening.

Er zijn talloze seksspeetjes die geleverd worden met een afstandbediening. Zo kan jij je partner nog meer controle geven voor extra spanning. Je kan een vibrator met afstandsbediening ook in het openbaar gebruiken om het héél spannend te maken.

Maak bijvoorbeeld een wandeling samen of ga samen ergens wat drinken terwijl de andere de het seksspeeltje bedient. Dit brengt jullie seksleven echt naar een ander niveau.

Lees ook: Sex in de auto? Lees deze #7 bruikbare tips!


Wissel van rol.

Met seksspeeltjes kan je ook van rol wisselen. Is de één vaak dominanter dan de ander. Probeer de rollen eens om te draaien doormiddel van een handboeien. Laat de ander nu is meemaken hoe het is om gedomineerd te worden. Het kan ook zijn dat je meestal ruige en harde seks hebt. Met een speetje kan je nu ook eens de rustige en tedere kant van elkaar ontdekken. Kortom, varieer genoeg om jullie seksleven nog beter te maken!

via GIPHY


Mastrubeer samen.

Als je samen seksspeeltje gebruikt hoeft dat niet altijd te betekenen dat je het speeltje ook echt daadwerkelijk op elkaar gebruikt. Je kan zelf mastruberen met het seksspeeltje terwijl je partner toekijkt. Zo ziet je partner wat je precies doet en wat je lekker vindt. Het is dan een kwestie van de seksspeeltjes omruilen en het dan beter op elkaar toe te passen! Let’s go!

Lees ook: Sex onder de douche? Lees eerst deze #8 tips!


Gebruik je zintuigen.

Het gebruiken of juist niet gebruiken van je zintuigen kan voor een enorme sensatie zorgen. Denk hierbij aan een blinddoek, waardoor je niet ziet wat je partner doet. Je andere zintuigen worden sterker en dat zorgt voor een intenser gevoel in het lichaam.

Daarnaast zijn er bepaalde geuren en smaken die je in de mood brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een erotische kaars en een reep pure chocola. Hoe meer jullie elkaars zintuigen prikkelen, des te intenser de seks wordt! “Let’s get in the mood”

via GIPHY


Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gegeven van tips voor het gebruik van seksspeeltjes samen met je partner. We hopen hiermee dat je verder bent gekomen op het gebied van seksspeetjes. Mocht je vragen kan je altijd reageren op deze blog of contact met ons opnemen. We zullen deze pagina up to date houden met de desbetreffende tips.

via GIPHY


Misschien ook interessant:

Top #10 Beste seksspeeltjes van 2021!

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2021? Top #10!

Buttplug voor beginners. #Top 5!

Een seksspeeltje kopen? Handig om te weten.

Seksspeeltjes voor mannen!

Seksspeeltjes voor koppels!

Tips voor een intenser orgasme!

Tips tegen te snel klaarkomen!

#5 Beste online winkels om seksspeeltjes te kopen.

Beste anale seksspeeltjes van 2021!

Wat is BDSM? Uitleg voor beginners!

Opzoek naar een sexpop? Vind hier de beste!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?