Sex in bad? #6 Tips voor een perfecte beleving!

Geschreven door: Sanne

Sex in bad? Het lijkt spannend en ontzettend leuk om te doen, maar is het nou een goede plek om een potje seks te hebben? Wij kunnen wel vertellen dat het niet altijd even makkelijk gaat. Toch is het wel leuk om te doen en kan het wat extra spanning geven op seksueel gebied. In dit artikel vind je 6 tips voor sex in bad om ervoor te zorgen dat de vrijpartij wat soepeler gaat verlopen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.


Sex in bad? Vind hier #6 bruikbare tips.

In films lijkt het allemaal zo mooi en romantisch. Al die “hete” sex partijen in bad. Nu gaat het in het echte leven toch net even wat anders. Er zijn namelijk genoeg dingen waar je tegenaan loopt als je seks wilt hebben in bad. Dingen waar je misschien zelf al tegenaan bent gelopen, en graag antwoord op wilt. 

Het kan ook zijn dat je het vanavond voor het eerst wilt proberen. Dan raden wij echt aan om eerst even deze tips voor sex in bad hieronder te lezen. Deze gaan je namelijk helpen om je sex avontuur naar een niveau te brengen!


1. Doe geen zeep in bad tijdens sex.

Het lijkt in eerste instantie een onwijs leuk idee. Een bath bomb in romantische kleuren of veel schuim en bubbels. Toch is dit niet helemaal de bedoeling…

Wanneer je seks gaat hebben en onder water komt, bestaat de kans dat je door de zeep een urineweginfectie kunt krijgen. Er komt namelijk door middel van penetratie een klein beetje water in de vagina terecht. Samen met zeep kan dat een infectie veroorzaken.. klinkt toch wel gek? Een infectie door zeep.. Toch blijkt het zo te zijn.

Conclusie: Gewoon geen zeep gebruiken. Wassen kan wel na de sex in bad.

2. Pas op! Het is glad! (Veiligheid is belangrijk)

Je raad het nooit, maar het is toch echt waar. Het is glad in de badkamer en in bad! Pas dus altijd goed op en ga niet te wild van start. Het is niet de bedoeling dat je alle standjes gaat doen, die jullie normaal in bed ook doen. Geen rare en nog nooit geprobeerd kamasutra standjes, dat geeft gegarandeerd ongelukken..

Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat één van beide uitglijdt en een klapper maakt in de heat of the moment. Dan zal het hoogstwaarschijnlijk de eerste en laatste keer zijn dat jullie sex in bad hebben. Hou je altijd goed vast aan dingen in je omgeving, zoals de wasbak of eventuele kraan. Dat geeft wat extra houvast op een gladde ondergrond.

via GIPHY

3. Een Condoom kan je gewoon gebruiken.

Er zijn wat fabels over te lezen op het internet. Wanneer je een condoom gebruikt tijdens sex in het water zou het de latex kunnen schaden, waardoor die sneller scheurt. Er is hier helemaal precies niks van waar.

Een condoom kan je gewoon gebruiken tijdens sex in bad of onder de douche. Het is wel belangrijk dat je goede condooms koopt van A-kwaliteit. Denk hierbij aan Durex. (Wie kent het niet?).

Daarnaast heeft een condoom geen voordelen voor sex in bad, naast de gebruikelijke voordelen die een condoom biedt. (Soa en zwangerschap). Gebruik jij nooit een condoom, dan hoeft dat nu ook niet.

4. Geen sex onderwater. Wel sex in bad.

Sex in bad betekent niet dat je sex onderwater hebt. Wij kunnen ook vertellen dat het niet de bedoeling is voor mensen om sex onder water te hebben. Het kan wel, maar het wordt er niet makkelijker en leuker op..

Lees ook: Sex onder de douche? Lees eerst deze #8 tips!

Met sex in de badkuip moet je “outside of the box” denken. Simpele standjes net iets anders aanpakken. Denk bijvoorbeeld doggystyle met één been op de rand van het bad. De man kan ook op de rand gaan zitten en de vrouw daar bovenop. Er zijn genoeg mogelijkheden om sex in bad te hebben, zonder dat je kopje onder hoeft te gaan.

5. Heel veel glijmiddel gebruiken. (Gouden tip voor sex in bad).

Glijmiddel is wel een must voor een sekspartij in bad. Het is logisch dat een vrouw nat moet worden voor penetratie, maar nat van het badwater is totaal niet de bedoeling. Dat werkt namelijk totaal tegenovergesteld. 

Het water zorgt er voor dat het natuurlijke vocht wat een vrouw aanmaakt weg gaat. Daarom gaat penetratie onder water of onder de douche altijd moeilijker. De vrouw wordt gewoon droger door de aanraking met normaal water.

Een redmiddel is glijmiddel! Dat zorgt ervoor dat de vrouw nat blijft en de penetratie veel lekkerder en makkelijker is. Gebruik wel de goede glijmiddel, want er zijn namelijk twee soorten. Glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op basis van siliconen. 

Gebruik altijd glijmiddel op basis van siliconen! Wanneer je glijmiddel op waterbasis gebruikt zal het meteen wegspoelen als het in contact komt met water en dus totaal geen effect hebben.

6. Waterproof seksspeeltjes.

Waterproof seksspeeltjes kunnen je sex avonturen in bad ook leuker en beter maken. Het is natuurlijk niet mogelijk om allerlei rare standjes uit te proberen, daarom kan een seksspeeltje meer spanning brengen.

Er zijn genoeg vibrators, dildo’s of andere seksspeeltjes te vinden die je kunt gebruiken in bad. Kijk daarom altijd bij aanschaf van een seksspeeltje of deze waterproof is. (Ook een goed idee als verrassing voor je vriendin).

Wil je een overzicht van allerlei waterproof seksspeeltjes? Klik dan hier voor een overzicht bij Easytoys.nl.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een uitleg en tips gegeven over sex in bad. Wij hopen dat je hiermee genoeg informatie hebt opgedaan. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste tips!

Keep it safe!

Misschien ook interessant?:

Sex in de auto? Lees deze #7 bruikbare tips!

Wat Zijn De Beste Vibrators van 2021? Top #10!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2021? Top 10!

Beste Seksspeeltjes voor vrouwen? Bekijk de Top #10!

Wat Zijn De Beste Tips Voor Betere Seks? Top #8!

Wat Zijn De Beste Tips Tegen Te Snel Klaarkomen?

Meer Zelfvertrouwen In Bed Krijgen? Vind Hier de Tips!

Wat Is De Beste Sex Pop Van 2021? Top #5!

Een Vibrator Gebruiken? Belangrijk om te weten.


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?