Sex in de auto? Lees deze #7 bruikbare tips!

Geschreven door: Sanne

Sex in de auto is iets wat veel mensen toch wel in hun gedaan willen hebben. Wij kennen wel betere plekken om seks te hebben, maar toch komt het heel vaak voor. Wanneer je voor het eerst seks gaat hebben in een auto zijn er paar dingen wat je op moet letten. Er komt namelijk behoorlijk wat bij kijken voor een goede ervaring. In dit artikel bespreken wij de beste tips voor sex in de auto. Zo ben je straks klaar voor een “wilde” rit.


Beste #7 tips voor sex in de auto.

In films en series ziet het er allemaal spectaculair uit. Van beslagen ramen, harde geluiden en auto’s die op en neer stuiteren. Het lijkt er ook altijd heel makkelijk uit te zien. Totdat je het zelf in de praktijk gaat brengen en het moeilijker is dan je denkt.

Hieronder de beste tips voor sex in de auto op een rij. Het is handig om deze even door te nemen voordat je samen achter het stuur kruipt.

1. Zoek een rustige plek.

Het klinkt in eerste instantie een beetje eng en naar. Zoek een rustige plek om seks te hebben en het is ook zeker niet iets wat je moet vertellen op een familie borrel, maar betrapt worden tijdens een potje seks is nog genanter denken wij.

Het is van belang om samen een rustige afgelegen plek op te zoeken waar weinig mensen komen. Doe dit wel altijd met iemand die je vertrouwt en al langer kent. Niet zomaar met een wildvreemde. 

Daarnaast is het verstandig om het in het donker te doen. Dan is het al veel minder opvallend. Bepaalde plekken kunnen zijn: een parkeergarage, parkeerplekken aan de rand van het bos en rustige woonwijken.

via GIPHY


2. Draag comfortabele kleren.

Wanneer je seks hebt in de auto is het niet de bedoeling om helemaal naakt op de achterbank te gaan liggen. Het is simpelweg niet praktisch om allebei al je kleren uit te doen. Wat aanhouden is geen probleem en zo valt het ook minder op mochten jullie betrapt worden.

Toch komt het vaak voor dat seks spontaan gebeurt en je er niet altijd op gekleed bent. Trek dan op een slimme manier bepaalde kledingstukken uit of schuif alleen wat aan de kant. (Tip)


3. Niet te uitgebreid. (Vluggertje)

Uitgebreide en wilde sekspartijen doe je maar thuis tussen de lakens. Een auto is gemaakt om in te rijden en niet voor sex. Ja, het is toch echt zo! 

Ga daarom niet uit van een sekspartij van een uur, wat overigens ook niet heel comfortabel is in de auto. Ga uit van het bekende vluggertje. Dat kan ook wel eens heel fijn zijn. Mocht je nou echt een hele goede plek gevonden hebben dan kun je altijd rustig de tijd nemen voor elkaar. 


4. Standjes voor sex in de auto.

De belangrijkste vraag is natuurlijk hoe je precies seks hebt in een auto. Wat zijn nou de meest comfortabele standjes? Laten we beginnen met het feit dat het er niet veel zijn..

Wat je kan doen is de stoel helemaal naar achteren zetten. (Zo ver mogelijk) De vrouw in kwestie kan dan in de cowgirl positie op de man gaan zitten. Zo kan de vrouw het tempo bepalen. De man kan ook het tempo bepalen als de vrouw wat meer gehurkt gaat zitten. 

via GIPHY

Daarnaast kan je ook gebruik maken van de achterbank. Dat kan op twee manieren. Namelijk doggystyle en de bekende missionaris positie. De achterbank is redelijk ruim en daar is dus net wat meer mogelijk. Zet dan wel even de stoel terug haha.

Orale bevrediging kan eigenlijk wel bij beide manier, maar toch raden wij de achterbank aan voor dit kunstje. De vrouw kan dan beter op haar rug liggen en haar benen spreiden.


5. Maak het zo comfortabel nodig.

Er zijn honderden betere en mooiere plekken te bedenken om seks te hebben, maar toch kan je het heel leuk maken in de auto. Je hebt namelijk de radio in het bezit voor wat zwoele muziek. Zet een lekkere playlist op om de stemming te komen.

Een ander groot voordeel is de airco. Je zou het haast niet denken, maar het kan wel eens heel warm worden in de auto. Wat frisse lucht tijdens de seks is heel lekker en ook een reden dat je het langer kunt volhouden. 

Voor de rest zijn er niet heel veel extra dingen die een auto heeft voor een goede sekspartij. Dit zijn de functies waarmee je het toch wat comfortabeler voor jullie beide kunt maken.


6. Wees extra voorbereid.

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze wel eens. Nou dat is bij sex in de auto zeker het geval. Zorg altijd dat je een condoom ergens in de auto hebt liggen. Zo voorkom je gênante en vervelende situaties met iemand. 

Daarnaast is het ook verstandig om eventueel glijmiddel klaar te hebben liggen. Er kunnen zich ongemakkelijke momenten voordoen waardoor de seksuele spanning weg kan raken. Glijmiddel doet worden en zorgt ervoor dat de vrijpartij lekker door kan gaan.

Ben je al wat langer samen en wil je sex in de auto naar een hoger niveau tillen? Breng dan voor de grap een seksspeeltje mee tijdens het rijden. Er zijn vibrators te vinden die je op afstand kan bedienen, maar ook mini vibrators die makkelijk mee te nemen zijn als je onderweg bent. 

Met al deze voorbereidingen moet het sowieso goed komen en scoor je bovendien extra punten bij je partner. Voorbereiden dus!


7. Sex in de auto. Is dat strafbaar?

Om meteen met de deur in huis te vallen. Specifiek seks hebben in een auto is niet strafbaar. Alhoewel openbaar seks hebben we strafbaar is. Je snapt het dus wel denken wij. Zoek een plek op waar je niet gezien wordt en er zijn geen problemen. Midden op een parkeerplek in het centrum van een grote stad lijkt geen goed idee. Dat is namelijk behoorlijk openbaar.

Daarnaast zal oom agent niet zo snel een boete geven als jullie toch wel mogen worden betrapt. Hoogstwaarschijnlijk zegt die net als ons dat je een rustigere plek moet zoeken om de praktijken voort te zetten. 

via GIPHY


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een uitleg en tips gegeven over sex in de auto. Wij hopen dat je hiermee genoeg informatie hebt opgedaan. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste tips.

Keep it safe!

Misschien ook interessant?:

Sex onder de douche? Lees eerst deze #8 tips!

Sex in bad? #6 Tips voor een perfecte beleving!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Koppels? Top #5!

Lovense Lush 2.0 Review | Alle Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Beste Seksspeeltjes voor vrouwen? Bekijk de Top #10!

Beter Seksleven? Zo Gebruik Je Seksspeeltjes Samen Met Je Partner!

Wat Zijn De Beste Tips Voor Betere Seks? Top #8!

Wat Zijn De Onbekende Erogene Zones Van Je Lichaam? Top #5!

Vibrator Kopen? | Vind Hier De Beste #8 Tips!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?