Sybian Sex Machine Kopen? Informatie en een Alternatief! (2022)

Geschreven door: Sanne

De Sybian sex machine is volgens velen de beste neukmachine ter wereld. Het is ook niet voor niks dat deze neukmachine een eigen wikipedia pagina heeft. René van der Gijp (Tv-analist) heeft live op tv verteld dat die deze voor zijn vrouw heeft gekocht en dat ze er huilend op klaarkwam. Daarnaast heeft Kim Holland deze Sybian sex machine ook nog eens live op op tv getest in de uitzending van de Jensen. Heel Nederland kon toen der tijd zien hoe zij gillend tot meerdere hoogtepunten kwam. In dit artikel nemen wij de Sybian Sex machine onder de loep, leggen wij uit hoe deze werkt en waar je de Sybian kunt kopen.


Waarom je de Sybian sex machine moet kopen?

Het is algemeen bekend dat vrouwen niet tot amper klaarkomen tijdens alleen penetratie. Een man heeft voldoende aan alleen penetratie, maar een vrouw heeft meer stimulatie nodig om tot een orgasme te komen. 

De Sybian sex machine is er naar gemaakt om vrouwen makkelijk en zelfs meerdere malen tot een ongekend hoogtepunt te brengen. Zoals in de intro al vermeld zijn er zelfs vrouwen die er huilend op klaarkomen. Het is ook algemeen bekend dat je op de Sybian meerdere malen achter elkaar een orgasme krijgt. 

Er zijn genoeg mannen die heel goed begrijpen dat hun vrouw niet altijd klaarkomt tijdens de seks. Daarom wordt het ook door veel mannen cadeau gedaan aan hun vrouw. De vrouwen die dat cadeau in ontvangst mochten nemen, vinden het het beste cadeau ooit. Dus als je een goede indruk wilt maken bij je vrouw, dan weet je wat je te doen staat.


Hoe gebruik je de Sybian sex machine?

De sybian werkt anders dan alle andere sex machines. De meeste sex machines maken namelijk snelle stotende bewegingen, maar de Sybian niet. 

Het werkt namelijk als volgt. De vrouw gaat op de dildo die op de Sybian zit zitten in het standje cowgirl. (Mag ook reverse cowgirl zijn). Wanneer dat is gelukt, is het de bedoeling om de sex machine aan te zetten op een rustig tempo. Wat je zult merken is dat de dildo bepaalde rotatiebewegingen maakt waardoor de G-spot optimaal wordt gestimuleerd. Daarnaast geeft de Sybian sex machine tegelijkertijd ook vibraties voor stimulatie van de clitoris. De vibraties en de rotaties zijn gemakkelijk te bedienen via het kastje wat erbij zit.

Met dubbele stimulatie van de clitotis en de G-spot komen vrouwen tot een veel intenser orgasme, dan als ze los van elkaar gestimuleerd worden. Dat is ook de reden dat de Sybian de beste sex machine ter wereld is.

Video’s over het gebruiken van de Sybian. 

Hieronder kun je een video vinden over het gebruik van de Sybian. Het is een video waarin de werking van de dildo en het besturingssysteem wordt uitgelegd. 

Video over het uitpakken en gebruiken van de Sybian.

Er zijn ook video’s te vinden van verschillende mensen die hun ervaringen over de Sybian vertellen. Die video’s zijn evenals te vinden op youtube en op de website van hun zelf. (Sybian)

Reclame video van Willie over de Sybian.

Waar kan ik de Sybian sex machine kopen?

Sybian sex machine kopen
Sybian sex machine

De Sybian sex machine is te koop bij verschillende online webshops. De meest bekende die hem verkopen zijn Willie en Bol.com

De prijs van de Sybian is echt niet goedkoop en daarom zul je ook goed moeten overwegen om hem te kopen. De prijs ligt rond de €1550,-. (Het is veel geld, maar het is het ook dubbel dwars waard.)

Bij zowel Willie als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen een paar werkdagen binnen.

Het kan voorkomen dat die niet leverbaar is. Het beste om te doen is dan om je e-mail achter te laten, zodat je een melding krijgt als die weer leverbaar is.

Je zou ook kunnen kijken naar een goed en goedkoper alternatief. Daar in het volgende kopje meer over.

Alternatief voor de Sybian.

Motorbunny
Motorbunny

Een heel goed en eigenlijk het beste alternatief voor de Sybian is de Motorbunny. Deze sex machine lijkt erg veel op de Sybian en komt qua intense orgasmes zeker gelijk. 

Het grote voordeel van de Motorbunny is dat deze een stuk goedkoper is en je er meer dildo’s bij krijgt in verschillende kleuren en maten. De prijs van de Motorbunny is namelijk €1199,-. (Dat scheelt toch even €400,- met de Sybian sex machine)

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je de Motorbunny anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen een paar werkdagen binnen.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gegeven over de Sybian sex machine. Wij hopen je hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor deze ongekende sex machine. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent alternatieven, de prijs en het kopen van de Sybian.

Keep it safe!

Misschien ook interessant?:

Sex Machine Kopen? Hier Moet Je Rekening Mee Houden!

Wat Is De Beste Sex Pop Van 2021? Top #5!

Opzoek Naar Een Sexpop? Vind Hier De Beste Met Reviews!

De Beste BDSM Speeltjes Voor Beginners? Top #5!

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2021? Top 10!

Wat Zijn De Beste Vibrators van 2021? Top #10!

De Beste BDSM-Toys van 2021? Top #5!

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2021? Top #10!

Bondage Technieken? Vind Hier De Beste Tips en Bondage Toys!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?