Wat Zijn De Beste Tips Tegen Te Snel Klaarkomen?

Geschreven door: Sanne

Ongeveer 25% van de mannen heeft wel eens last van het fenomeen “te snel klaarkomen”. Als dit vaak voorkomt kan het tot stress, schaamte en onzekerheid leiden. Daarbij kan het ook van invloed zijn op je relatie. Het kan wel is voorkomen dat je te vroeg klaarkomt, maar als het regelmatig gebeurt kan het heel vervelend zijn. In dit artikel leggen we uit hoe het komt en wat de beste tips zijn tegen te snel klaarkomen je er tegen kunt doen. Zo hou jij het binnen no time langer vol tussen de lakens!


Wat is te snel klaarkomen?

Te snel klaarkomen betekent dat je als man geen controle hebt over je orgasme. Je komt namelijk veel sneller klaar dan je eigenlijk had gewild. De meeste mannen die last hebben van dit probleem komen binnen 5 minuten klaar. Er zijn ook mannen die bij hele lichte stimulatie al klaarkomen. Het vervelende aan zo’n situatie is dat jullie beiden niet goed bevredig worden, wat kan leiden tot ongenoegen in jullie seksuele relatie. 

Spuiten en slikken item over te snel klaarkomen.

Wat zijn de redenen voor te snel klaarkomen?

Er is geen accurate reden waarom je als man te snel klaarkomt. Het kan aan verschillende oorzaken liggen. Daarom is het verstandig om goed naar jezelf te kijken en te bedenken waar het aan kan liggen. 

Het komt met name door psychologische of emotionele problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prestatiedruk, wat kan leiden tot faalangst. Daarbij kan een depressie ook een rol spelen bij te snel klaarkomen. 

Het zit 9 van de 10 keer tussen je oren in plaats van fysiek. Angst is daar het resultaat van. De angst om te snel klaar te komen zit in je hoofd, net zoals de prestatiedruk van eerder. Wanneer je dat weet te beheersen, zul je merken dat je het al wat langer volhoudt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog handelingen die je kan uitvoeren om te snel klaarkomen te voorkomen. In het volgende stuk lees je daar meer over!


Tips tegen te snel klaarkomen.

Er zijn een aantal technieken die je kunt oefenen tegen te snel klaarkomen. Door één van deze handelingen toe te passen krijg je meer controle over je orgasme en kan je deze uitstellen. Mocht je nou enorm veel last hebben van faalangst raadpleeg dan altijd je huisarts en praat openlijk over je probleem.

Hieronder een aantal tips tegen te snel klaarkomen die ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt in bed!


De stop-start manier.

Wanneer je mastrubeert, stop dan op het moment als je bijna klaarkomt. Wacht even een paar seconden en ga dan weer door. Herhaal dit op ze minst 3 keer. Bij de vierde kan je klaarkomen. Hoe vaker je de stop-start manier toepast, des te meer controle je krijgt over het klaarkomen. Oftewel oefenen, oefenen, oefenen en nogmaals oefenen.


De knijp manier.

Hier heb je misschien wel eens van gehoord. Deze manier pas je toe als je seks hebt. Wanneer je het gevoel hebt dat je gaat klaarkomen, stop dan met penetreren en knijp met twee vinger in het uiteinde van je penis. Doe dat voor een aantal seconden. Wij zeggen 30 seconden, maar langer is ook geen enkel probleem. Als de seks goed is, herhaal je dit totdat je het echt niet meer kunt uitstellen. Wacht altijd langer met weer penetreren dan je eigenlijk wilt. Zo wordt je een meester over je orgasme.


Hulp tegen te snel klaarkomen.

Er zijn tegenwoordig natuurlijk ook verschillende hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je niet te snel klaarkomt. Denk hierbij aan seksspeeltjes die je met de bovenstaande manier kunt gebruiken, speciale glijmiddelen en speciale condooms. Hieronder een klein overzicht van deze hulpmiddelen.


Speciale orgasme uitstellende condooms.

durex vertragende condooms

Deze condooms zijn speciaal ontwikkeld om je orgasme uit te stellen. Er zit namelijk aan de binnenkant van het condoom een licht verdovende gel. Dat zorgt ervoor dat de eikel minder gevoelig is, waardoor die prikkelingen minder intens aanvoelen. Er zijn ook condooms die dikker aan de bovenkant zijn, zodat op die manier de eikel ook minder gevoelig is. Deze condooms zijn dus speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat jij en je partner langer genieten van de seks!

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


Klaarkomen uitstellen spray.

vertragende spray

Naast speciale condooms die ervoor zorgen dat de eikel minder gevoelig wordt, heb je ook een speciale spray of crème. Deze twee breng je direct aan op de eikel, waardoor die voor een tijd lichtelijk verdoofd is. Zo heb je het zelfde effect als met een condoom, maar hoef je deze dus niet te gebruiken. Dit is ideaal voor koppels die geen condoom willen gebruiken tijdens de seks. Door deze spray hou je het als man veel langer vol dan normaal.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


Een Masturbator.

Masturbator

Dit is een seksspeeltje wat speciaal gemaakt is voor mannen. Dit seksspeeltje is namelijk nagemaakt als het geslachtsdeel van de vrouw, oftewel de vagina. De structuur en het gevoel zijn net echt. Dat komt, omdat de meeste masturbators van binnen verschillende stimulerende factoren bevatten.

Er zijn zelfs masturbators die nagemaakt zijn aan de hand van bekende pornosterren. Daarbij kan je dus met dit seksspeeltje en de bovengenoemde technieken je orgasme perfect trainen! 

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen. Het is meestal ook binnen één werkdag in huis!


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gegeven van tips tegen te snel klaarkomen. We hopen hiermee dat je verder bent gekomen met informatie op betrekking van dit onderwerp. Mocht je vragen kan je altijd reageren op deze blog of contact met ons opnemen. We zullen deze pagina up to date houden met de desbetreffende tips omtrent te snel klaarkomen.

via GIPHY


Misschien ook interessant:

Top #10 Beste seksspeeltjes van 2021!

Sex in bad? #6 Tips voor een perfecte beleving!

Buttplug voor beginners. #Top 5!

Beter seksleven? Gebruik een seksspeeltje samen met je partner!

Seksspeeltjes voor mannen!

Seksspeeltjes voor koppels!

Tips voor een intenser orgasme!

Een seksspeeltje kopen? Handig om te weten!

#5 Beste online winkels om seksspeeltjes te kopen.

Beste anale seksspeeltjes van 2021!

Wat is BDSM? Uitleg voor beginners!

Opzoek naar een sexpop? Vind hier de beste!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?