Teazers Pair Vibrator | Een vibrator koppels! (REVIEW)

Geschreven door: Sanne

De Teazers pair vibrator is één van de betere seksspeeltjes voor koppels als we de reviews mogen geloven. Deze staat ook in de top #10 voor koppels bij Easytoys en Bol.com. Het is een multifunctionele vibrator die samen maar ook alleen gebruikt kan worden. Dat geldt zowel voor de vrouw als voor de man. In dit artikel nemen we dit seksspeeltje onder de loep en vind je de kenmerken, voordelen, nadelen, gebruik en reviews over de Teazers pair vibrator.


Hoe werkt de Teazers pair vibrator?

De Teazers pair vibrator is helemaal ontworpen voor koppels om samen met je partner te gebruiken. Tuurlijk is het ook mogelijk om deze alleen te gebruiken, maar in eerste instantie moet je deze lekker samen gebruiken. Aan de vorm te zien heeft het niet het uiterlijk wat je in eerste instantie van een vibrator verwacht. Maar door dat uiterlijk en een soort u/o achtige vorm kan deze vibratoir voor koppels heel veel teweeg brengen.

Deze vibrator staat erom bekend dat het voor de man als de vrouw voor veel stimulaties tegelijkertijd kan zorgen. Zo kan bij de vrouw de G-spot en clitoris tegelijkertijd gestimuleerd worden. Daarnaast kan bij de man de anus/prostaat en penis op hetzelfde moment gestimuleerd worden. (De vrouw kan ook anaal en vaginaal gestimuleerd worden tegelijk).

De man kan de teazers pair vibrator om zijn penis en daardoor een dubbele penetratie geven bij de vrouw. Zo wordt de penis van de man geprikkeld en de vrouw dubbel gestimuleerd. Het meest opvallende aan deze vibrator is het feit dat alle 3 de uiteinden vibraties geven. Zo kan die echt multifunctioneel gebruikt worden.


Kenmerken.

De teazers pair vibrator is heel gemakkelijk te bedienen met de knopjes die zich onder het logo bevinden. Met deze knoppen kan je zelf de 7 vibratie standen bepalen die deze vibrator bezit. Van de 7 standen zijn er 4 snelheden en 3 verschillende patronen. Wel zo handig om te weten voordat je straks als een gek blijft drukken op de knopjes. 

Teazers vibrator werking
Teazers vibrator werking

Er zitten ook ribbels aan de u vormige uiteinden voor net die extra stimulatie. Ook kan je de pair vibrator meenemen als je samen gaat douchen. Deze is namelijk geheel waterproof. Ook kan je hem opladen met de bijgeleverde usb kabel. Het opladen duurt ongeveer 2 uurtjes en dan kan je de teazers pair vibrator 90 minuten lang gebruiken. Daarnaast is nog een groot voordeel dat deze fluisterstil is en amper geluid maakt!


Hoe gebruik je de Teazers pair vibrator?

De Teazers pair vibrator zet je aan door op de aan/uit knop te drukken en dit een paar seconden lang vast te houden. Met nog een druk op de knop zul je merken dat je met deze knop ook het grootste gedeelte “schacht” kan bedienen en de standen kan bepalen. Als je op het + knopje drukt worden de 2 andere uiteinden bedient. Zo kun je met deze vibrator de twee verschillende motoren apart van elkaar bedienen.

Het u/o gedeelte kan je op meerdere manieren gebruiken. De man kan deze om zijn penis doen voor extra stimulatie en tegelijkertijd penetreren. Ook kan deze gebruikt worden voor stimulatie van de clitoris. Plaats daarvoor clitoris tussen de twee uiteinden. 

Teazers pair vibrator uitleg
Teazers pair vibrator uitleg

Toch wordt deze vibrator het meest gebruikt om te experimenteren met dubbele penetratie. De man kan de teazers pair vibrator om zijn penis doen. De schacht kan dan anaal ingebracht worden bij de vrouw en de man kan met zijn penis de vagina penetreren. Zo wordt deze vibrator perfect gebruikt en geeft het ook uiteindelijk het meeste genot. Gebruik wel altijd glijmiddel bij anale penetratie. Zonder glijmiddel kan het vervelende gevolgen waar wij het liever niet over willen hebben. Het is ook verstandig om een toy cleaner te gebruiken voor en na het gebruik. Dat zorgt ervoor dat de Teazers pair vibrator het mooist blijft en het langst meegaat, wat natuurlijk het belangrijkste is.


Functies.

Nu je weet hoe de Teazers pair vibrator werkt en wat je er allemaal mee kan doen, is het misschien makkelijk om nog een duidelijk overzicht te krijgen van de functies. Zo kan je snel gemakkelijk alles voor jezelf afvinken naar wat je zoekt in een vibrator. Hieronder de desbetreffende functies. 

  • 7 standen waarvan 4 snelheden en 3 patronen.
  • Waterproof.
  • Oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel.
  • Speciaal ontworpen voor koppels.
  • Ook voor solo gebruik.
  • Een seksspeeltje met veel functies.
  • Fluisterstil.
  • Extra ribbels bij de u/o vorm
  • Redelijke prijs.

Teazers pair vibrator reviews

Na alle functies en voordelen te hebben gelezen is het ook verstandig om te kijken naar wat de gebruikers van de Teazers pair vibrator te zeggen hebben. Er zitten natuurlijk ook nadelen aan deze vibrator al zijn dat er niet zoveel. En nadeel die wij zelf hebben ondervonden is bijvoorbeeld dat die “maar” 90 minuten batterij heeft en dan opgeladen moet worden. Als dat het ergste is?

Hieronder een aantal reviews over de Teazers pair vibrator die koppels, mannen en vrouwen hebben achtergelaten op het internet. De reviews zijn zowel positief als negatief.

Johanna: Een keer iets anders dan een standaard “tarzan” vibrator! Deze vibrator heeft door zijn aparte vorm veel mogelijkheden. Hierdoor kun je hem elke keer weer op een andere wijze gebruiken, waardoor deze dit seksspeeltje elke keer weer iets spannends heeft. Geschikt voor de eenzame avondjes, maar beter in samenwerking met je partner gelukkig. Leuk design, goede vibraties en weinig geluid! Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Sonja: Het was mijn favoriete vibrator. De standen zijn geweldig en de boys vonden het ook geweldig. Helaas werkt de trilfunctie van het onderste gedeelte niet meer na 3 maanden. Dat is erg vervelend..

Daan: trilt heerlijk, en ligt lekker in de hand. Is ook zeer geschikt om samen te gebruiken. Samen met mijn partner er al veel plezier aan beleefd!

Heb je zelf een review over de Teazers pair vibrator en wil je die graag delen? Laat dan je review achter onderaan deze pagina. Zo kunnen andere mensen nog beter een keuze maken om deze vibrator aan te schaffen en helpen wij elkaar allemaal naar meer plezier tussen de lakens!


Waar kan ik de Teazers pair vibrator kopen?

Teazers pair vibrator
Teazers pair vibrator

De prijs van de Teazers pair vibrator is €39,60 (hoge korting! Normaal €87.99 )bij de bekende webshops die seksspeeltjes verkopen. Wij raden ook altijd aan om bij één van onze betrouwbare partners eventueel te kopen. Onze bekendste partners zijn Easytoys en Bol.com. Dat zijn ook de webshops die de grootste naam op dit gebied hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Daarnaast kan je ook altijd kijken bij Willie.nl voor een wat ander aanbod van seksspeeltjes. 

Binnen één of twee werkdagen wordt de bestelling anoniem en discreet thuisbezorgd. Betalingen worden ook in een veilige omgeving afgerond en dat kan gedaan worden door middel van Ideal, Paypal, Afterpay, Creditcard en Bancontact. 


Conclusie.

De Teazers pair vibrator is een uniek en multifunctioneel seksspeeltje voor koppels. Wanneer je als koppel op zoek bent naar meer uitdaging in de slaapkamer, dan is dit zeker een leuke vibrator. Voor de man als de vrouw zorgt de pair vibrator voor extra stimulatie tijdens de seks. Ben je beginnend op het gebied van seksspeeltjes? Of beginnend op het gebied van dubbele penetratie? Daar is de Teazers pair vibrator helemaal voor gemaakt en zeer geschikt voor beginners. Veel plezier samen!

Misschien ook interessant?:

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Koppels? Top #5!

We Vibe Chorus | De beste vibrator voor koppels? (Review)

Lovense Lush 2.0 Review | Alle Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Lovense Lush 3.0 Vibratie Ei Met App! Beter dan de 2.0?

Beter Seksleven? Zo Gebruik Je Seksspeeltjes Samen Met Je Partner!

Wat Zijn De Beste Clitoris Vibrators Van 2022? Top #5!

Een G-Spot Vibrator Kopen? Dit Zijn De Favorieten!

Wat Zijn De Beste Vibrators Met Afstandsbediening? Top #5!

Vibrator Kopen? | Vind Hier De Beste #8 Tips!

Beste Vibratie Ei met Afstandsbediening of App? Top #5!


Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?