Wat Zijn De Beste Tips Voor Betere Seks? Top #8!

Geschreven door: Sanne

Op deze pagina vind je de beste tips voor een betere seks. Iedereen is wel is onzeker over zijn kunsten tussen de lakens. Wij gaan je daarbij helpen om ervoor te zorgen dat je niet meer aan jezelf hoeft te twijfelen!

Seks is leuk, intiem, spannend en liefdevol! Althans de meeste mensen ervaren dat zo. Er zijn ook mensen die onzeker zijn of niet echt kunnen genieten van seks. Uit een onderzoek van kenniscentrum Rutgers blijkt dat 3 op de 10 vrouwen en 1 op de 5 mannen vind dat hun seksleven wel wat beter kan. Hoogste tijd om dat seksleven naar een hoger niveau te tillen met onderstaande tips!


Waarom Kan Ik Tips Gebruiken Voor Betere Seks?

Voor de meeste mensen is seks het lekkerste wat er is! Het liefst doen we het zo vaak en zo lang mogelijk. Nu geld dat dus niet voor iedereen en dat ligt aan een aantal factoren. Ten eerste kan het natuurlijk aan iemand zijn fysieke gesteldheid liggen. Misschien is je partner lichamelijk niet meer in staat om seks te hebben. Nu kan je daar samen met een paar goede gesprekken wel uitkomen om elkaar tevreden te houden in jullie seksleven. De meeste mensen denken ook meteen aan het fysieke gesteldheid van iemand als het seksleven niet goed is. Wat zwaar wordt onderschat is het psychologische gedeelte van de mensen als het op seks aankomt. Onzeker zijn of niet kunnen genieten heeft vaak te maken met gedachtes die voor of tijdens de seks in ons hoofd rond dwalen. De meeste voorkomende gedachtes zijn dat jij je partner niet genoeg biedt en daar onzeker over bent en de andere meest voorkomende gedachte is dat we ons zorgen maken of we wel aantrekkelijk genoeg zijn. 

Daarnaast hebben we allemaal tegenwoordig veel te hoge verwachtingen van seks. We vinden dat beide klaar moeten komen, altijd een harde erectie hebben en we moeten het zo lang mogelijk volhouden. We vinden dat seks altijd top moet zijn, maar je kan niet altijd presteren en al die hoge verwachtingen komt de seks niet ten goede.


Bouw Spanning Op.

In het begin van alle relaties is er vaak weinig aan te merken op seksueel gebied. Jullie zijn allebei tot over je oren verliefd en je lust en libido is niet meer te houden. Toch komt er een moment in de relatie dat seks als iets voelt wat er maar bij hoort en je niet meer automatisch opgewonden raakt van elkaar. Daar is niks mis mee en iedereen heeft daar last van. Het is wel van belang om je seksleven spannend en leuk te houden. Wachten totdat je weer in de mood komt werkt meestal tegengesteld en daarom is het belangrijk dat je zelf stappen onderneemt om jullie seksleven spannend te houden. 

Het is echt belangrijk om seksuele spanning op te bouwen met elkaar. Je kan bijvoorbeeld een romantische avond inplannen met een hapje en een drankje, je kan samen douchen, elkaar masseren, zwoele muziek opzetten en je kan natuurlijk gebruik maken van seksspeeltjes!

via GIPHY


Ga Op In Het Moment!

De meeste mensen denken teveel na voor of zelfs tijdens de seks. Ze zitten met hun gedachten al in het moment of in het moment zelf denken ze teveel na. Laten wij je nou één ding vertellen: seks is voor de mens een praktische bezigheid, hetzelfde als eten, drinken en lopen. We moeten er niet teveel over nadenken. Hoe meer je erover nadenkt, hoe averechts het werkt. 

Al die gedachten zijn niet goed voor je libido en leiden af van het genot wat seks met zich mee kan brengen. Opgaan in het moment is daarom van groot belang. Zet je zintuigen aan het werk en ga op in het moment. Dat is de enige manier dat je echt kan genieten!

Het is moeilijk om bij wijze van spreken morgen al helemaal in te gaan in het moment als je hoofd vol met gedachtes zit en je er al langer last van hebt. Probeer op het moment dat die gedachten opkomen tijdens de seks het op te merken, los te laten en probeer te focussen op het moment. Herkennen van de gedachtes is al een grote stap. Het is wachten op betere seks in combinatie met de andere tips!

via GIPHY


Geen Afleiding.

Je kan door de seks natuurlijk afgeleid raken door je gedachtes, maar je kan ook afgeleid raken door randzaken. Denk bijvoorbeeld aan slechte muziek, een krakend bed of huisgenoten die in de kamer ernaast liggen te slapen. Dat zijn allemaal externe factoren die je voor de seks al kan oplossen. Zet een lekker muziekje op, zorg voor een goed matras en als je huisgenoten hebt moet je even wachten tot ze weg zijn. Meestal maken dat soort kleine dingen al een groot verschil voor je seksleven. 

via GIPHY


Communiceer Met Elkaar.

Communicatie is alles!! Veel mensen praten niet met hun partner over seks. Vaak denken ze dat het allebei wel goed zit. Ze schamen zich ook vaak voor hun behoeftes en ze zijn bang om misschien hun partner te kwetsen als ze aangeven wat ze wel en niet lekker vinden. Daar gaat het meestal fout en gaat het seksleven als een nachtkaars uit. Het is belangrijk om te praten over seks met elkaar. Wat vind je opwindend?, Wat vind je spannend? En wat vind je wel en niet lekker? Bespreek alles met je partner als je diegene genoeg vertrouwt. Misschien delen jullie wel dezelfde fantasie en waren jullie er nooit achter gekomen. Communicatie is de sleutel naar betere seks!

via GIPHY


Ga Experimenteren.

Nieuwe dingen ontdekken op het gebied van seks kan een leuke uitdaging zijn en ervoor zorgen dat er meer spanning komt in je seksleven. Bijna de helft van de mannen en 25% van de vrouwen staat er voor open om te experimenteren tussen de lakens. Het kan er voor zogen dat je seksleven een enorme boost krijgt! Elk koppel heeft natuurlijke andere behoeftes en het is belangrijk om die goed te ontdekken. 

Je kan bijvoorbeeld experimenteren met seksspeeltjes, andere seksstandjes of een spannende plek opzoeken. Probeer elkaar ook een beetje uit te dagen, je zult merken dat er meer openheid en daardoor wordt de seks alleen maar beter!


Behoed Jezelf Voor Orgasmedruk. 

Tegenwoordig ligt er enorme druk op het bereiken van zoveel en intens mogelijke orgasmes. Zo vinden we pas dat seks geslaagd is al beide partijen klaarkomen. Nou daar heb je het mis! Bij seks draait het veel meer om orgasmes. Het is belangrijk om die druk van jezelf af te halen. Zie een orgasmes niet als een streven voor tijdens de seks, maar zie het als een leuke bijkomstigheid. Het is natuurlijk lekker als je beide klaarkomt, en je zult merken dat als je de druk eraf haalt het klaarkomen ineens veel makkelijker gaat! Minder mentale druk en uiteindelijk meer orgasmes!!

via GIPHY


Een Seksspeeltje Gebruiken.

Een seksspeeltje gebruiken om jullie seksleven een extra boost te geven is volkomen normaal. Sterker nog wij zouden het aanraden! Je kan een seksspeeltje gebruiken tijdens een goeie lange voorspel sessie. Probeer dat eens uit zouden wij zeggen. 

Onze tip: goed voorspel leid tot goede seks.

Je kan verschillende seksspeeltjes dan ook tijdens de penetratie gebruiken. Veel vrouwen hebben namelijk vaginale en clitorale stimulatie nodig om tot een orgamse te komen.


Mindfulness En Seks.

Uit heel veel onderzoeken blijkt dat mindfulness enorm kan helpen voor betere seks. Nogmaals het komt meestal door angstige, depressieve gedachtes, stress of een slecht zelfbeeld dat je niet geniet van seks. Mindfulness vermindert stress en vergroot daarmee je bewustzijn. Het is namelijk van belang om je bewust te worden van je seksuele gedachtes en gevoelens. Daardoor kun je namelijk optimaal genieten van seks. 

Lees onze andere blog: Seks en Mindfulness: Krijg een beter seksleven!

Op youtube zijn talloze video’s te vinden over mindfulness. Zo kan je kijken of het je misschien helpt. Daarnaast zijn er natuurlijk experts op het gebied van mindfulness die bepaalde online cursussen aanbieden. Dat kan wel handig zijn als je al een langere tijd met negatieve gedachtes rondloopt en je verlangt naar betere seks voor jezelf als voor je partner!


Samenvatting.

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gegeven van de 8 beste tips voor betere seks!  We hopen hiermee dat je seksleven naar hoger niveau wordt getild! Mocht je vragen kan je altijd reageren op deze blog of contact met ons opnemen. We zullen deze pagina up to date houden met de beste tips voor betere seks!

via GIPHY


Misschien ook interessant:

De 10 beste seksspeeltjes van 2022!

De 10 beste vibrators van 2022!

Meer zelfvertrouwen in bed krijgen?

Seks en stress.

De 10 beste dildo’s van 2022!

5 Beste online winkels om seksspeeltje te kopen!

Vibrator Kopen? | Vind Hier De Beste #8 Tips!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?