Wat Zijn De Beste Tips Voor Een Intenser Orgasme?

Geschreven door: Sanne

Wanneer je wel is een orgasme hebt gehad, weet je dat het zeker de moeite waard is om op dat hoogtepunt te komen! Wanneer je alleen bent kan een orgasme best snel worden bereikt, maar wanneer je samen met je partner seks hebt kan het soms wat lastiger zijn en soms kan je zelfs ook helemaal geen orgasme krijgen! “Maak je niet druk!” Het is volkomen normaal en gelukkig ook iets waar jullie samen aan kunnen werken. Wij van je Favoriete Hobby hebben de beste tips voor een intenser orgasme hier onder elkaar gezet! Het is natuurlijk geen garantie voor een orgasme, maar wanneer je op je hoogtepunt komt ga je met deze tips gegarandeerd een intenser orgasme beleven.


Tips voor een intenser orgasme.

Zoals in de intro al vermeld. Deze tips beiden je geen garantie op een orgasme, soms lukt het gewoon niet. Geef de hoop in ieder geval nooit op en ga op onderzoek uit wat je wel en niet lekker vindt.(Helemaal samen met je partner!) Maar deze tips kunnen je wel helpen om een makkelijker en een intenser orgasme te krijgen!

via GIPHY


Gebruik seksspeeltjes.

Het is eigenlijk krankzinnig dat er nog een taboe hangt rondom seksspeeltjes! Gelukkig komt er in deze tijd wel steeds meer openheid over en dat is ook niet meer dan logisch. Een seksspeeltje kan de seks voor jezelf, maar ook met je partner zoveel leuker maken! De keuze voor een seksspeeltje is enorm, maar je kan rustig kijken wat voor speeltje het best bij je past. Dat kan bijvoorbeeld een vibrator of dildo zijn. Er zijn ook genoeg seksspeeltjes voor koppels, waardoor jullie samen voor meer plezier kunnen zorgen! Daarnaast helpt een seksspeeltje natuurlijk voor een intenser orgasme. Waarom zou je niet een seksspeeltje aanschaffen om dat orgasme intenser en beter te maken? 


Wees in het moment.

Wanneer je een orgasme bereikt, lijkt het alsof het je helemaal overneemt. Wees niet bang en geef jezelf ook daadwerkelijk over. Het is belangrijk om met je gedachten in het moment te zijn. Dat is de enige manier om jezelf ook over te geven. Probeer niet te denken aan de planning van morgen of de afwas die nog gedaan moet worden. Laat jezelf helemaal gaan in het moment en zie tot wat voor hoogtepunt dit je kan brengen.


Het hoeft niet snel.

De tijd die jij nodig hebt om een orgasme te krijgen is helemaal niet relevant, het gaat erom dat je uiteindelijk op dat hoogtepunt komt. Het is nou eenmaal zo dat een orgasme via penetratie langer duurt, dan wanneer de clitoris op een goede manier gestimuleerd wordt. Voorspel is daarnaast enorm belangrijk om uiteindelijk een orgasme te krijgen. Neem genoeg tijd voor het voorspel en maak je niet druk om de tijd die je nodig hebt om tot een hoogtepunt te komen. Je zult merken dat je orgasme al een stuk intenser kan worden. Het gaat erom dat je geniet zowel alleen als samen met je partner! 

via GIPHY


Jij weet wat werkt.

Jij bent de enige die je eigen lichaam het beste kent. Je kan dus ook aangeven tijdens de seks met je partner wat je wel en niet lekker vindt. Van welke aanraking of handeling wordt je nou echt enorm opgewonden? En wat vind je echt niet lekker? Bespreek dit met je partner en ga daarnaast samen op onderzoek uit naar nieuwe dingen die voor jullie kunnen werken. Het is namelijk simpel, wanneer jij aangeeft wat je wel en niet lekker vindt kan je partner daarmee aan de slag. Je zult zien dat door te doen wat je lekker vindt het orgasme intenser wordt!


Be relaxed.

Het is moeilijk om altijd en overal te kunnen relaxen. Wanneer je een goede vrijpartij wilt is het van belang dat je daarvoor even goed ontspant. Neem bijvoorbeeld een bad, drink een glaasje wijn of zet wat rustige muziek op. Pas wanneer je helemaal zen bent is het makkelijker om lust op te wekken. Stress van de dag of in het algemeen houdt namelijk het bereiken van een orgasme tegen. Breng jezelf in het moment zoals in stukje twee al stond beschreven. Wanneer je ook nog relaxed genoeg bent kan dat orgasme echt niet uitblijven!

via GIPHY


Wees egoïstisch.

Wees niet bang dat je partner zich misschien verveelt op het moment dat je een orgasme krijgt. Het gaat er tenslotte om dat je zelf mag genieten van het moment. Wees egoïstisch en denk niet teveel aan je partner als je bijna op dat hoogtepunt bent. Dat is de enige manier om ook daadwerkelijk een goed orgasme te krijgen. Je partner geniet er namelijk ook van als jij je hoogtepunt bereikt. Dus zo egoïstisch is het eigenlijk helemaal niet!   


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gegeven over tips voor een intenser orgasme. We hopen hiermee dat je verder bent gekomen op het gebied van een intenser orgasme.Mocht je vragen kan je altijd reageren op deze blog of contact met ons opnemen. We zullen deze pagina up to date houden met tips voor een intenser orgasme!

via GIPHY


Misschien ook interessant:

Buttplug voor beginners. #Top 5!

Een seksspeeltje kopen? Handig om te weten.

Seksspeeltjes voor mannen!

Seksspeeltjes voor koppels!

Beter seksleven? Een seksspeeltje samen met je partner gebruiken.

Tips tegen te snel klaarkomen!

#5 Beste online winkels om seksspeeltjes te kopen.

Beste anale seksspeeltjes van 2021!

Wat is BDSM? Uitleg voor beginners!

Opzoek naar een sexpop? Vind hier de beste!

Vibrator Kopen? | Vind Hier De Beste #8 Tips!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?