Womanizer Classic 2 | De Nieuwste Luchtdruk Vibrator! (2022)

Geschreven door: Sanne

De womanizer classic is een klassieke luchtdruk vibrator en één van de eerste vibrators die het merk womanizer heeft uitgebracht. Er is sinds kort een verbeterde versie van gemaakt, namelijk de womanizer classic 2. Deze bevat extra functies en is zeker een verbetering ten opzichte van zijn voorganger. In dit artikel vergelijken wij deze twee classics met elkaar en kom je alles te weten over de nieuwe womanizer classic 2. Lees snel verder voor meer informatie!


Korte introductie over de Womanizer Classic (2).

De womanizer classic (2) maakt net als alle andere womanizers gebruik van hun unieke luchtdruk technologie waar ze bekend om staan. (De womanizer classic is een luchtdruk vibrator). Deze techniek noemen ze de `”pleasure air” en mag alleen door het merk womanizer gebruikt worden. Wanneer je het tuitje van de Classic om de clitoris plaats, geeft het een “zuigend” effect door middel van de luchtdruk golven. Dit gevoel kan geen enkele andere luchtdruk vibrator nabootsen en dat is ook de reden dat de womanizer vibrators zo gewild en populair zijn. 

Het is natuurlijk altijd mogelijk om ook voor een andere luchtdruk vibrator te gaan (Lelo of Satisfyer pro 2), maar dan zul je niet hetzelfde effect krijgen als bij een womanizer. De womanizer is echt een voorloper op dit gebied en dat zal ook altijd zo blijven, aangezien niemand gebruik mag maken van hun technologie. 

Een uitgebreide uitleg over de werking van luchtdruk vibrators vind je hier: Een Luchtdruk Vibrator: Hoe Werkt Dit En Welke Zijn De Beste?


De extra’s van de womanizer classic 2.

womanizer classic 2 functies
womanizer classic 2 functies

Om te weten te komen wat de extra functies zijn van de womanizer classic 2 is het ook handig om te weten welke functies de classic normaal bevat. Daardoor kan je zelf vergelijken of je de extra functies een extra toevoeging vindt. Hieronder een kleine opsomming van de functies van de originele classic:

  • 8 standen.
  • oplaadbaar via usb.
  • Waterproof
  • Stil
  • Wordt geleverd met 2 opzetkapjes

Functie afterglow.

Een nieuwe functie van de womanizer classic 2 is de “afterglow”. Deze zorgt ervoor dat je orgamse op een heerlijke manier wordt afgesloten. Na een orgamse is de clitoris meestal onwijs gevoelig. Wanneer je dan snel op de stop/start knop drukt van de classic 2 gaat deze automatisch terug naar de laagste stand voor een heerlijke afsluiting van je orgamse. De Womanizer DUO bevat deze functie al.

Lees ook: Een Womanizer DUO Kopen? | Review en Informatie over deze Vibrator!

Beter materiaal. (Siliconen)

De classic 2 heeft in tegenstelling tot zijn voorganger een beter jasje gekregen. Het materiaal is namelijk gemaakt van zijdezacht huidvriendelijk siliconen materiaal. De normale classic was gemaakt van plastic en voelde daardoor niet altijd even lekker aan. Gelukkig is daar nu verandering ingekomen. Tegenwoordig is dit de zachtste Womanizer die ze ooit hebben uitgebracht. Een zeer goede en verbeterde functie van de womanizer classic 2!

Meer standen bij de womanizer classic 2 (van 8 naar 10)

Zoals je al eerder kon lezen bij de functies van de normale womanizer classic bevat deze 8 standen. De classic 2 heeft er 2 standen bijgekregen waardoor het totaal nu op 10 standen komt. Ondanks dat je met 8 standen ook gegarandeerd een orgasme krijgt is het toch altijd fijn als je met meerdere standen kunt experimenteren. 


Prijs van de Womanizer classic (2)

womanizer classic 2 kopen
womanizer classic 2 prijs

Natuurlijk zou je denken dat de prijs van de classic 2 iets duurder is dan van de normale womanizer classic. Dat is niet waar! Ja, het verbaast ons ook, maar de prijs is exact hetzelfde. Dat is naar onze mening wel het grootste voordeel van de womanizer classic 2.

Voor dezelfde prijs heb je dus automatisch een betere womanizer in handen. Tuurlijk kan je denken dat die extra’s helemaal niet nodig zijn voor jou, maar je zou dom als je niet gewoon voor iets beters gaat tegen dezelfde prijs. Spijt komt altijd pas achteraf.

De prijs van de Classic 2 is €129,- en deze kan je kopen bij de welbekende webshops. Wij raden ook altijd aan om bij één van onze betrouwbare partners te kopen. Onze bekendste partners zijn Easytoys en Bol.com. Dat zijn ook de webshops met de grootste naam op dit gebied.

Binnen één of twee werkdagen wordt de bestelling anoniem en discreet thuisbezorgd. Betalingen worden ook in een veilige omgeving afgerond en dat kan gedaan worden door middel van Ideal, Paypal, Afterpay, Creditcard en Bancontact. 

P.S. Er zit ook een fabrieksgarantie van 5 jaar op. Als die door wat voor reden dan ook opeens stuk gaat, heb je recht op een gloednieuwe voor de komende 5 jaar.


Conclusie.

Wij denken dat de conclusie wel duidelijk is. De classic 2 is in alle opzichten een betere luchtdruk vibrator dan de originele classic. Daarbij komt ook nog eens kijken dat de prijs van deze twee exact hetzelfde is. De kans is natuurlijk aanwezig dat de prijs in de toekomst omhoog gaat, maar voorlopig is dat nog niet zo. Daarnaast is het fijn dat het materiaal veel zachter is voor de huid en dat je orgamse ontspannen wordt afgesloten!

Misschien ook interessant?:

Womanizer Classic | De Klassieke Luchtdruk Vibrator! (REVIEW)

Womanizer Premium 2 Nieuw! De Beste Luchtdruk Vibrator?

Wat Zijn De Beste Womanizer Vibrators Van 2021? (Review)

Womanizer Premium Eco | Ga Jij Ook Voor Een Duurzaam Orgasme?

Een Womanizer Premium Kopen? | Review En Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Womanizer Kopen? Dit Zijn De Verschillende Soorten!

Wat Zijn De Beste Clitoris Vibrators Van 2022? Top #5!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?