Womanizer Classic | Een Goede Luchtdruk Vibrator? (REVIEW)

Geschreven door: Sanne

De Womanizer Classic is de klassieke luchtdruk vibrator van het merk Womanizer. Ondanks dat deze geen spannende uitstraling heeft en speciale functies bevat, heeft de Classic wel de speciale luchtdruk techniek (Pleasure air technology) waar Womanizer zeer bekend om staat. In dit artikel bespreken we de functies, ervaringen en de webshops waar je de Womanizer classic eventueel kunt kopen.


Waarom is Womanizer zo uniek?

De womanizer classic en alle andere vibrators van het merk womanizer zijn zeer uniek. Dat komt door de speciale intense luchtdruk stimulatie. De meeste vibrators werken door middel van trillingen, maar een luchtdruk vibrator werkt door middel van zuig en vacuum techniek. 

Korte uitleg over van de Womanizer Classic.

womanizer classic
womanizer classic

Dat klinkt allemaal veel spannender en enger dan dat het in werkelijkheid is. Het tuitje van een luchtdruk vibrator plaats je namelijk op de clitoris en dan zul je merken dat er langzaam luchtdruk golven komen die een zuigend effect geven. Heel intens en ontzettend lekker!

sinds de komst van de Womanizer worden luchtdruk vibrators steeds meer gewild. Het seksspeeltje komt zelfs voor in boeken van bekende schrijfsters. Er zijn ook andere merken die een luchtdruk vibrator op de markt hebben gebracht (zoals de Satisfyer pro 2 next generation), maar Womanizer heeft een patent op hun unieke luchtdruk techniek. Dat betekent dat zij alleen die unieke techniek mogen gebruiken en andere partijen niet. Die zullen zelf een eigen luchtdruk techniek moeten ontwerpen. 

Dat is uiteindelijk de grootste reden dat de Womanizer classic zo’n unieke luchtdruk vibrator is!

Lees ook: Womanizer Premium 2 Nieuw! De Beste Luchtdruk Vibrator?


Functies en kenmerken van de Womanizer Classic.

Ondanks dat de Womanizer Classic minder functies heeft dan bijvoorbeeld de Womanizer Premium of Womanizer DUO, is het nog steeds een hele goede en betrouwbare luchtdruk vibrator. Hieronder een rij met de kenmerken en functies van de Classic:

  • Bijna helemaal stil. (Maakt amper geluid).
  • Makkelijk vast te houden.
  • 8 verschillende standen. (Zijn ook erg makkelijk te bedienen)
  • Oplaadbaar door middel van een USB-kabel.
  • Waterproof. (100%)
  • Intense luchtdruk stimulatie. (Zuigend effect)
  • Wordt geleverd met 2 opzet tuitjes.
  • Fijn materiaal en van goede kwaliteit.

Lees ook: Womanizer Classic 2 | De Nieuwste Luchtdruk Vibrator! (2022)


Womanizer Classic vs Womanizer Premium.

Deze twee luchtdruk vibrators leggen wij naast elkaar, omdat ze redelijk veel op elkaar lijken. Toch zijn er een paar verschillen te vinden. Zo heeft de Womanizer Premium 12 intensiteits standen, dat zijn er 4 meer dan de Classic. Ook heeft de Premium twee extra functies, namelijk de Smart Silence en Auto-Pilot functie. Met de Smart Silence functie geeft deze geen geluid en bij de Auto-Pilot functie (je raad het bijna al) gaat die op automatische piloot. Daarbij gaat de intensiteit van de luchtdruk golven langzaam steeds harder. 

Meer informatie over de Womanizer Premium? Lees dan onze review: Een Womanizer Premium Kopen? | Review En Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Hopelijk wordt de keuze dan makkelijker en duidelijker!


Ervaringen Womanizer Classic.

Hieronder een aantal ervaringen over de Womanizer Classic van verschillende mensen die op het internet hun ervaringen hebben achtergelaten:

Eva:  De womanizer classic is leuk speelgoed, en zeker de prijs waard. Heb je moeite om tot een intens orgasme te komen? Dan kan ik je dit product zeker aanraden. Uiterlijk is mooi, er zit een krachtige motor op, en binnen een paar minuten bereik je een heerlijk hoogtepunt. Enige nadeel: niet zo fluisterstil als overal wordt gezegd, maar dat neem ik graag voor lief met deze topper!

Anne:  Heel lekker en fijn apparaatje! Het is even wennen, maar zodra je weet hoe die werkt, dan werkt ie ook simpel en geweldig! Zeker een dikke aanrader voor elke vrouw!


Waar kan ik de Womanizer Classic kopen?

classic womanizer
classic womanizer

De Classic is te koop bij verschillende online webshops. Wij raden aan om altijd bij de welbekende bekende webshop te kopen, zoals Easytoys, Bol.com of eventueel Willie. (Er zijn genoeg andere webshops te vinden, maar dit zijn onze betrouwbare partners.) De prijs van de classic is op dit moment €99,- en wordt meestal binnen één werkdag thuisbezorgd. Kijk gerust voor nog meer informatie bij één van de onderstaande webshops.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van je favoriete hobby een overzicht gegeven van de Womanizer Classic. Je weet daarnaast ook de verschillen tussen de Womanizer Premium en Classic. Deze pagina houden wij up to date over alles omtrent de functies, ervaringen en de webshops waar je de Womanizer Classic kunt kopen.

Keep it safe!

Misschien ook interessant?:

Womanizer Kopen? Dit Zijn De Verschillende Soorten!

Een Womanizer DUO Kopen? | Review en Informatie over deze Vibrator!

Womanizer Premium Eco | Ga Jij Ook Voor Een Duurzaam Orgasme?

Een Luchtdruk Vibrator: Hoe Werkt Dit En Welke Zijn De Beste?

Wat Zijn De Beste Womanizer Vibrators Van 2021? (Review)

Een Eigen Dildo Of Vibrator Maken? Het kan nu in de vorm van je favoriete penis!

Wat Zijn De Beste Clitoris Vibrators Van 2021? Top #5!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?