Womanizer Premium 2 Nieuw! De Beste Luchtdruk Vibrator?

Geschreven door: Sanne

Wij kunnen het bijna niet geloven, maar de womanizer premium heeft een upgrade gekregen en is nu nog beter geworden. Één van de beste seksspeeltjes die er bestaat heeft nu nog meer extra’s! Het gaat hier namelijk om de womanizer premium 2, die het merk womanizer kort geleden heeft uitgebracht. In dit artikel bespreken we de extra en verbeterde functies van de womanizer premium 2 en vergelijken wij deze met de normale womanizer premium.


Korte uitleg womanizer premium (2).

De womanizer premium (2) is een unieke luchtdruk vibrator die al een hele bekende naam heeft in de wereld van seksspeeltjes. Heleen Van Royen heeft zelfs over deze vibrator geschreven in haar sex dagboek, omdat ze aan iedereen wilt laten weten dat dit de vibrator is die elke vrouw moet hebben!

Het merk womanizer heeft namelijk een unieke luchtdruk technologie ontworpen (pleasure air) wat een zuigend effect geeft als je deze op de clitoris zet. Ze hebben ook een patent op deze technologie, waardoor je dat intense gevoel alleen kunt ervaren met een womanizer. (Het is eigenlijk een Rolex onder de horloges) 

Er zijn genoeg andere luchtdruk vibrators op de markt zoals de satisfyer pro en de lelo, maar die hebben niet de unieke “pleasure air” technologie. Dat is ook de reden dat dit het seksspeeltje van de eeuw is volgens heel veel vrouwen. Er is in een lange tijd nog nooit zo’n revolutionaire vibrator op de markt gebracht. Het is ook geen vraag meer of je een orgamse krijgt met de womanizer premium 2, maar hoeveel je er krijgt? Wij garanderen dat!

uitleg womanizer premium 2
Afbeelding gebruik womanizer premium 2

Voor de rest werkt de Womanizer premium 2 precies hetzelfde als zijn voorganger, alleen heeft deze wat extra verbeterde functies die we in het volgende stukje gaan toelichten. Lees verder om erachter te komen wat de extra’s zijn.


Extra functies womanizer premium 2.

Voordat we de extra functies gaan toelichten, is het natuurlijk handig om te weten wat de functies zijn van de normale womanizer premium. Dat is de enige manier om erachter te komen of de womanizer premium 2 een verbetering voor je is. Misschien heb je al een womanizer in je nachtkastje liggen en weet je alles al, toch zetten wij de normale functies nog even op een rij voor de mensen die nieuw zijn met deze luchtdruk vibrator.

  • 12 intensiteit standen.
  • Waterproof.
  • Fluisterstil.
  • Oplaadbaar via usb-kabel.
  • Unieke luchtdruk techniek (Pleasure air)

Lees ook: Een Womanizer Premium Kopen? | Review En Informatie Over Dit Seksspeeltje!

2 standen meer. (14 intensiteit standen)

Zoals je hierboven al hebt gelezen heeft de normale womanizer premium 12 verschillende standen. Met de komst van de womanizer premium 2, zijn er 2 extra standen bijgekomen. Het totaal komt dus op 14 standen.

Er moet wel een perfecte stand voor je tussen zitten, aangezien er geen luchtdruk vibrators op de markt zijn met zoveel standen. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om elke stand uit te proberen en te kijken of je ze alle 14 überhaupt aankunt.

Auto-pilot functie is beter geworden.

auto pilot womanizer premium 2
auto-pilot functie

De auto-pilot functie was al een bekende functie en zorgt ervoor dat je maar met één druk op de knop tot een hoogtepunt kunt komen. Het woord zegt eigenlijk al alles, want de womanizer premium gaat dan op “automatische piloot”. Dat betekent dat je zelf geen standen hoeft te bepalen, of op knopjes hoeft te drukken.

Lees ook: Womanizer Classic 2 | De Nieuwste Luchtdruk Vibrator! (2022)

Laat deze maar rustig zijn werk doen en kijk maar wat er met je gebeurt. Door de 2 extra standen is nu dus ook de auto-pilot functie beter geworden, aangezien er nu nog meer variatie is tussen de intensiteit standen.

Smart silence functie blijft.

smart silence womanizer premium 2
smart silence functie

De smart silence functie is niet veranderd, en daar kunnen ook weinig veranderingen aan gedaan worden. Deze functie zorgt er namelijk dat de womanizer premium 2 fluisterstil is wanneer deze in contact komt met de huid.

De functie is gelukkig al helemaal geoptimaliseerd en veel stiller dan kan die niet worden. Zo hoort niemand dat je bezig bent met de beste luchtdruk vibrator van dit moment. (Handig voor als je huisgenoten hebt.)

Lees ook: Womanizer Premium Eco | Ga Jij Ook Voor Een Duurzaam Orgasme?

Langer genieten met de womanizer premium 2!

Nog een voordeel ten opzichte van het origineel is dat de batterij langer meegaat na het opladen. De womanizer premium had een gebruiksduur van ongeveer 3 uur, voordat je deze in weer aan de kabel moet leggen. Met de womanizer premium 2 kan je nu een uur langer genieten, aangezien deze 4 uur lang non-stop zijn werk kan doen. Toch een uurtje extra!


Prijs van de womanizer premium 2?

prijs womanizer premium 2
Pakket

Dit is voor ons misschien wel het meest verrassend van de womanizer premium 2. Deze luchtdruk vibrator heeft namelijk precies dezelfde prijs als het origineel. Je zou denken dat door de extra functies de prijs ook iets omhoog gaat? Niks is minder waar en voor dezelfde prijs heb je eigenlijk een versie beter. Dus als je nog aan het twijfelen bent tussen de womanizer premium en de womanizer premium 2, dan helpt dit weetje vast beter met het maken van een verstandige keuze.

De prijs is €189,- bij de bekende webshops die seksspeeltjes verkopen. Wij raden ook altijd aan om bij één van onze betrouwbare partners eventueel te kopen. Onze bekendste partners zijn Easytoys en Bol.com. Dat zijn ook de webshops die de grootste naam op dit gebied hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Daarnaast kan je ook altijd kijken bij Willie.nl voor een wat ander aanbod van seksspeeltjes. (Hier is ook trouwens de womanizer premium 2 te vinden.)

Binnen één of twee werkdagen wordt de bestelling anoniem en discreet thuisbezorgd. Betalingen worden ook in een veilige omgeving afgerond en dat kan gedaan worden door middel van Ideal, Paypal, Afterpay, Creditcard en Bancontact. 

P.S. Er zit ook een fabrieksgarantie van 5 jaar op. Als die door wat voor reden dan ook opeens stuk gaat, heb je recht op een gloednieuwe voor de komende 5 jaar.


Conclusie.

Na alles onder de loep te hebben genomen is de conclusie dat de womanizer premium 2 inderdaad toch net wat beter is dan de normale womanizer premium. Dat komt simpelweg door de verbeterde functies en de extra standen. Daarnaast is de prijs exact hetzelfde en heb je dus voor dezelfde prijs een betere versie van deze luchtdruk vibrator. Wij hopen dat door dit artikel de keuze makkelijker is geworden voor het aanschaffen van een womanizer premium.

Misschien ook interessant?:

Womanizer Classic | De Klassieke Luchtdruk Vibrator! (REVIEW)

Een Womanizer DUO Kopen? | Review en Informatie over deze Vibrator!

Womanizer Kopen? Dit Zijn De Verschillende Soorten!

Wat Zijn De Beste Womanizer Vibrators Van 2021? (Review)

Beste Seksspeeltjes voor vrouwen? Bekijk de Top #10!

Wat Zijn De Beste Vibrators van 2021? Top #10

Een Luchtdruk Vibrator: Hoe Werkt Dit En Welke Zijn De Beste?

Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?