Womanizer Premium Eco | Ga Jij Ook Voor Een Duurzaam Orgasme?

Geschreven door: Sanne

De beste vibrator van dit moment is nu ook duurzaam geworden! Misschien ken je de Womanizer nog niet? Of heb je er wel eens van gehoord, maar er nog geen één in je nachtkastje liggen. Dan heb je nu all reden om er één aan te schaffen. De Womanizer premium is er nu in een eco uitvoering! 

De vibrator is namelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, waardoor jouw orgasme’s bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. In dit artikel bespreken we alle voordelen van deze duurzame Womanizer premium vibrator en leggen we uit waarom dit de aller beste vibrator is van dit moment!


Hoe werkt de Womanizer Premium Eco?

Womanizer Premium Eco

Het merk Womanizer was als aller eerste op de markt gekomen met een vibrator die werkt doormiddel van luchtdruk. Dat hebben ze de “Pleasure Air” technologie genoemd. Deze technologie is volgens veel vrouwen veel intenser dan andere luchtdruk technieken van andere merken. (Zoals The Satisfyer pro 2) Door het zachte zuigen, de zachte vibraties en de perfecte luchtdruk stimulatie brengt de womanizer je tot een orgasme wat je nog niet eerder hebt ervaren. 

Het merk Womanizer heeft een patent op de unieke technologie sinds 2014. Dat betekent dat zij als enige gebruik mogen maken van deze technologie. Daarnaast is dit het beste seksspeeltje van deze eeuw als het aan schrijfster Heleen van Royen ligt. Ze heeft hier uitgebreid over geschreven in haar sex dagboek!


Een duurzaam orgasme!

De Womanizer premium eco is gemaakt van een speciaal soort biologisch afbreekbaar materiaal. Dat materiaal wordt Bioleens genoemd en is uniek, omdat het op een natuurlijke manier afbreekbaar is. Het is een perfecte milieuvriendelijke vervanger van normaal plastic wat wordt gebruikt bij de meeste vibrators. 

Mocht er nou een dag komen dat je (helaas) afscheid moet nemen van de Womanizer premium eco, dan doe je zit zonder onnodig afval te produceren en draag je automatisch bij aan een betere wereld.

Lees ook: Womanizer Premium 2 Nieuw! De Beste Luchtdruk Vibrator?

Milieuvriendelijk en vervangbaar.

De Womanizer premium eco is makkelijk recyclebaar. Het seksspeeltje kan namelijk per onderdeel helemaal uit elkaar gehaald worden.  Zo kan elk onderdeel weer opnieuw gebruikt worden. De overgebleven onderdelen zijn biologisch afbreekbaar, waardoor het geen schade geeft aan mens en natuur.

De batterij van de Womanizer premium eco is oplaadbaar en ook nog eens vervangbaar! Mocht de batterij er opeens mee ophouden, kan je deze gemakkelijk vervangen. Zo kan jij van dit seksspeeltje zo lang genieten als je zelf wilt!

Daarnaast is deze vibrator ook nog eens helemaal veganistisch. Dat betekent dat deze niet is is getest op dieren.

Review Womanizer Premium Eco.

Hieronder een overzicht van de verschillende functies die deze Womanizer premium eco bevat. Deze verschilt in functies niet zo veel met de normale Womanizer premium, maar die is gelukkig al heel erg goed!

Pluspunten:

 • 12 vibratie standen!
 • Uniek orgasme!
 • Intens gevoel!
 • Snel klaarkomen!
 • Prachtig design!
 • Beter dan alle andere vibrators!
 • Biologisch afbreekbaar materiaal!
 • Vervangbare onderdelen!
 • Gemaakt van Bioleen!
 • Lange levensduur!

Minpunten:

 • Oplaadsnoer is 50% korten dan bij de normale Womanizer premium.
 • Handleiding kan onduidelijk zijn.. (Kijk de Youtube hieronder)

De Womanizer premium eco komt ook nog eens in een duurzame verpakking. Je krijgt er namelijk een bewaartas bij wat voor 100% bestaat uit biologisch katoen. Daarnaast krijg je er een extra opzet kapje bij (zit er al één op de Womanizer), een handleiding en oplaadsnoer natuurlijk.

Op naar een meerder orgasme’s die de wereld een stukje leuker en beter maken!


Video

Video van de womanizer Premium Eco.

Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gemaakt van de Womanizer premium eco vibrator. Het meest duurzame seksspeeltje van dit moment! Zo dragen jouw orgasme bij aan een betere klimaat. We hopen hiermee dat je genoeg informatie hebt gekregen met betrekking tot dit onderwerp. Deze pagina houden wij up to date met alles omtrent deze fantastische vibrator!

Keep it safe!

Misschien ook interessant?

Beste vibrators van 2021! Top #10

Welke verschillende soorten vibrators zijn er?

Een vibrator gebruiken? Belangrijk om te weten!

Beste roze vibrators! Top #7.

Een luchtdruk vibrator: Hoe werkt dit en welke zijn de beste?

De beste womanizer vibrator! (Review)

De beste Wand vibrators van 2021! (Review)

Satisfyer pro 2 (Review)

Een vibrerend ei vibrator kopen? Dit zijn de beste!

Tarzan vibrator kopen? Vind hier de beste met reviews!

G-spot vibrator kopen? Dit zijn de favorieten! (Review)

Beste vibrators met afstandsbediening! Top #5.

De beste Mini vibrators van 2021! Top #5.

Beste Clitoris vibrators van 2021! Top #5.

Beste Anaal vibrators van 2021! Top#5.


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?