Een Womanizer Premium Kopen? | Review En Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Geschreven door: Sanne

De nieuwste Womanizer op de markt is de Womanizer premium vibrator. (Deze is er tegenwoordig ook in Eco uitvoering). Het is het meest revolutionaire seksspeeltje wat ooit gemaakt is! In dit artikel geven wij een review over de veel besproken Womanizer premium.


Informatie over de Womanizer premium.

Womanizer premium

De Womanizer premium “vibrator” wordt onderverdeeld in de categorie “vibrators”, maar is eigenlijk geen vibrator.. Het is een seksspeeltje wat met luchtdruk golven werkt. Waarbij een vibrator trillingen heeft, werkt het bij de Womanizer toch net even wat anders. 

Doordat de Womanizer premium de “pleasure air” technologie bevat werkt deze dus niet met trillingen, maar met luchtdruk golven. Je zet namelijk het kapje over de clitoris, waardoor de trillingen via luchtdruk gaan. Je kan het vergelijken met iemand die aan je clitoris zuigt, maar dan vele malen intenser! 

Wil je meer informatie over hoe een Womanizer vibrator werkt? Lees dan onze blogs: Een Luchtdruk Vibrator: Hoe Werkt Dit En Welke Zijn De Beste? of Wat Zijn De Beste Womanizer Vibrators Van 2021? (Review)

De Womanizer premium is tegenwoordig verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Zo heb je Zwart/goud, wit/zilver en rood/goud. Daarnaast is het gemaakt van siliconen materiaal, voelt het zacht aan en door het design ligt die gemakkelijk in de hand.

Ps. Hij is ook nog eens waterproof!!


Functies.

Aangezien dit de nieuwste Womanizer is, bevat deze ook over een aantal nieuwe functies in tegenstelling tot de Classic. De “normale” womanizer als we het even zo mogen zeggen. De premium is een upgrade van de classic en met de 2 nieuwste functies kunnen we stellen dat deze upgrade heel goed is gelukt!

Lees ook: Womanizer Classic | De Klassieke Luchtdruk Vibrator! (REVIEW)

Womanizer premium Auto-pilot functie.

De Womanizer premium vibrator bevat een nieuwe functie, namelijk de auto-pilot functie! Dit is een stand die je kan instellen en daarna niks meer hoeft te doen. De auto-pilot functie neemt je mee in de verschillende standen die de womanizer bevat. Een leuk feitje is ook, dat die onthoud wat die heeft gedaan en de volgende keer een ander ritme zal instellen. Zo is het gevoel altijd anders. 

Womanizer premium Smart silence functie.

De meest revolutionaire en daarnaast stiekem wel de meest gewilde functie is de nieuwe “smart silence” functie. Misschien ken je het wel. Je vibrator maakt eigenlijk toch net iets teveel geluid. Dat is met deze functie volledig voorbij. De Womanizer gaat namelijk pas aan wanneer het minder dan 3 mm van de huid is. En wanneer je de womanizer van je clitoris afhaalt geldt hetzelfde, maar dan adersom. De womanizer is dan heel stil. Zo kan je deze womanizer overal gebruiken en hoef je niet bang te zijn dat iemand in huis hoort waar jij mee bezig bent. 

Overige functies.

womanizer premium rood

Naast de twee geweldige nieuwe functies die we net hebben besproken, bevat deze womanizer natuurlijk veel meer functies. Zo zijn er bijvoorbeeld extra standen bijgekomen. In plaats van 8 standen bij de classic, bevat de premium nu 12 standen. Er zijn extra lage standen, maar ook intensere standen bijgekomen. Daarnaast zijn er nog meer functies die wij even voor je op een rij hebben gezet.

  • Waterproof
  • 12 standen (van zacht naar hard)
  • Auto-pilot functie
  • Smart silence functie
  • Licht in het donker
  • Stille modus
  • Schakelknoppen
  • 4 uur batterij
  • Oplaadbaar via een usb-kabel
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Benieuwd naar andere Womanizers? Lees dan onze blog: Womanizer Kopen? Dit Zijn De Verschillende Soorten!


Womanizer premium review.

Er is al genoeg gezegd en geschreven over de Womanizer premium. Zo is dit seksspeeltje door de meeste vrouwen uitgeroepen tot het beste seksspeeltje van de eeuw. De womanizer komt zelfs voor in verschillende boeken, zoals in het sex dagboek van Helen van Rooyen. Doordat ze erover schreef, werd ze zelfs uitgenodigd in een Talkshow (Jinek toen de tijd) om daarover te praten. Daarna wou bijna elke vrouw dit seksspeeltje in haar nachtkastje hebben. 

Lees ook: Womanizer Premium 2 Nieuw! De Beste Luchtdruk Vibrator?

De prijs van de Womanizer premium is redelijk duur voor een seksspeeltje (€189,-). MAAR dan heb je ook wel één van de beste en meest intense seksspeeltjes van dit moment! Daarnaast heeft Womanizer rechten op deze techniek en zal je het gevoel veel intenser en anders zijn dan bij de Satisfyer pro 2. (Ook een luchtdruk vibrator.)

Nogmaals het is uiteindelijk je geld waard en de levensduur van de Womanizer premium is ook uitermate lang. Zo hoef je niet elke keer een nieuwe vibrator te kopen, waarmee je op lange termijn uiteindelijk meer geld kwijt bent.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een review gegeven van de Womanizer Premium. Wij hopen je hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor deze womanizer. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent de womanizer premium.

via GIPHY

Keep it safe!


Misschien ook interessant?

Beste vibrators van 2021! Top #10

Een Womanizer DUO Kopen? | Review en Informatie over deze Vibrator!

Lovense Lush 2.0 Review | Alle Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Satisfyer pro 2 (Review)

Beste roze vibrators! Top #7.

De beste Wand vibrators van 2021! (Review)

Een vibrerend ei vibrator kopen? Dit zijn de beste!

Tarzan vibrator kopen? Vind hier de beste met reviews!

G-spot vibrator kopen? Dit zijn de favorieten! (Review)

Beste vibrators met afstandsbediening! Top #5.

De beste Mini vibrators van 2021! Top #5.

Beste Clitoris vibrators van 2021! Top #5.

Beste Anaal vibrators van 2021! Top#5.

Welke verschillende soorten vibrators zijn er?

Een vibrator gebruiken? Belangrijk om te weten!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?