Wat Zijn De Beste Womanizer Vibrators Van 2021? (Review)

Geschreven door: Sanne

Welkom op onze pagina over de Womanizer Vibrator review. De bekendste vibrator van dit moment is de womanizer! (womanizer) Je kent de womanizer misschien van de bekende zangeres Lily Allen die er openlijk over vertelt. In Nederland kan je womanizer kennen van onder andere Linda, Jinek en schrijfster Helen Van Royen! Op deze pagina vind je reviews van de verschillende womanizer vibrators. Zo kom jij te weten wat de favoriet van de meeste vrouwen is en welke jouw favoriet kan worden!


Bekendheid Womanizer vibrators.

De vibrator is vooral bekend geworden door het sex dagboek van Heleen van Royen. Ze schreef daar uitgebreid over de womanizer (de beste luchtdruk vibrator op dit moment). Ze werd ook uitgenodigd bij Jinek om over haar sex dagboek te praten.

De womanizer (luchtdruk vibrator) kwam ook zeker ter sprake in dat interview en de verkoop schoot de dag erna omhoog. De berichten zijn namelijk dat de luchtdruk vibrator je binnen een mum van tijd op je hoogtepunt kunnen brengen. Daarnaast is de stimulatie veel intenser dan bij andere vibrators.


Hoe werkt een Luchtdruk Vibrator?

Als je nieuw bent met de luchtdruk vibrator zullen wij van Je Favoriete Hobby een uitleg geven over wat een luchtdruk vibrator is en hoe deze werkt!

Een luchtdruk vibrator is een seksspeeltje die de clitoris stimuleert doormiddel van luchtdruk golven. De vibrator is voorzien van een opening die je over de clitoris plaatst. Als er geen lucht meer kan bijkomen of te wel er is een vacuüm gecreëerd kunnen de luchtdruk golven de clitoris optimaal stimuleren.

Bij normale vibrators moet de clitoris altijd aangeraakt worden voor de beste stimulatie. Bij een luchtdruk vibrator dus niet! De clitoris wordt gestimuleerd met luchtpufjes en tegelijkertijd geeft het een zuigend effect voor extra intensiteit. De sensatie en het gevoel is echt een wereld van verschil vergeleken met andere vibrators.

via GIPHY


Hoe werkt een womanizer vibrator?

Het merk Womanizer is als eerste op de markt gekomen met de luchtdruk vibrator. Ze waren daarmee ook als eerste met de “Pleasure Air” technologie. Deze technologie is volgens veel seksspeeltjes testers veel intenser dan andere zuigtechnieken van andere merken.

Door het zachte zuigen, de zachte vibraties en de perfecte luchtdruk stimulatie brengt de womanizer je tot een orgasme wat je nog niet eerder hebt ervaren.

De Womanizer heeft een patent op de unieke technologie sinds 2014! Daarnaast zoals eerder al vermeld is dit het seksspeeltje van de eeuw als het aan schrijfster Heleen van Royen ligt. Ze heeft hier uitgebreid over geschreven in haar sex dagboek! 


De Favorieten Womanizers!

Voordat je een womanizer gaat aanschaffen is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de plus en minpunten van elke womanizer zijn, welke er op dit moment het beste zijn en wat de kenmerken zijn van elke womanizer!

Wij van je Favoriete Hobby hebben een overzicht gemaakt op basis van alle reviews en meningen van op het internet. Daarnaast hebben we alle tijd genomen om de kenmerken van elke womanizer op te zoeken en te vergelijken.

Hieronder vindt je de favorieten womanizer vibrators reviews op dit moment! We hopen je hiermee alvast een zetje in de goede richting te gaan geven om een womanizer aan te schaffen!


1. Womanizer Premium. (beste womanizer vibrator)

Womanizer premium

De womanizer premium is de luxe uitvoering van de normale womanizer! Deze is van een stuk betere kwaliteit dan de gewone. Doordat de zuigfunctie nog beter is gemaakt, ervaar je nu onwijs intense stimulatie van de clitoris.

Je kan de womanizer premium ook op auto-pilot zetten. De vibratie dan in een langzaam tempo van zacht naar steeds harder! Nog een extraatje van deze vibrator is de “smart silence” functie. Dat houdt in dat de vibrator alleen aangaat als die dichtbij je lichaam komt. Zo kan die niet op ongewenste momenten opeens aan gaan.

Wil je de womanizer premium meenemen onder de douche of in bad is dat geen probleem. De vibrator is waterproof!

De womanizer premium bevat 12 standen. Je kan de vibrator opladen via een USB-Kabel, als die één uur is opgeladen kan je er iets langer dan twee uur mee doen. Daarnaast is de vibrator ook nog is fluisterstil!

Review.

Pluspunten:

 • Uniek orgasme!
 • Mooi design!
 • Beter dan een tril vibrator!

Minpunten:

 • Onduidelijke gebruiksaanwijzing.
 • Niet al te goedkoop.

Video Womanizer Premium.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!

Lees ook onze blog over de nieuwste Womanizer Premium Eco! Womanizer Premium Eco | Ga Jij Ook Voor Een Duurzaam Orgasme?


Ervaringen Womanizer Premium.

Happygirl: Super! Heerlijk genieten en zonder moeite tot een hoogtepunt komen. Superstil en heel mooi product dat heel eenvoudige te bedienen en te reinigen is. Het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven!

Anoniem: Het is niet het goedkoopste product, maar zeker zijn geld waard! Als je voor een goeie luchtdruk vibrator gaat, kan je het best investeren in dit exemplaar. Verschillende standen en intensiteiten en de automodus is zalig!

Anne: Heel tevreden van! Ziet er ook heel degelijk en mooi uit! Doet zeker wat die moet doen!


2. Womanizer Liberty.

Womanizer Liberty

De womanizer liberty is de “normale” womanizer. Dat wil niet zeggen dat het een normaal seksspeeltje is. Deze womanizer geeft je 100% een orgasme! Zo niet? Krijg jij gewoon je geld terug!

Door de bekende “Pleasure Air” techniek waar de womanizer om bekend staat zal het je een optimale stimulatie geven. In tegenstelling tot de premium zitten er bij deze womanizer gewoon knopjes in het midden waarmee jij de standen kan instellen.

Na 30 minuten zal de womanizer vanzelf uitgaan om oververhitting te voorkomen. Je zal dan ook 30 mintuten moeten wachten totdat de womanizer is afgekoeld om de vibrator opnieuw te kunnen gebruiken.

De womanizer Liberty bevat 6 intensiteit standen en is gemakkelijk op te laden via de USB-kabel. Daarnaast is deze fluisterstil. Je kan de womanizer meenemen in bad en onder de douche aangezien deze waterproof is! 

Review.

Pluspunten:

 • Intens gevoel!
 • Snel klaarkomen!
 • Goed apparaat! 

Minpunten:

 • Weinig grip.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Ervaringen Womanizer Liberty

Marie: Na lang twijfelen toch de womanizer liberty besteld. Met smart gewacht tot die eindelijk geleverd werd. In één woord geweldig! Wat een heerlijk apparaat. Leuk om alleen te gebruiken, maar spannend om met zijn tweeën te gebruiken. Ik had het veel eerder moeten bestellen!

Chantal: Even zoeken hoe je hem op het juiste plekje van je clitoris houdt, maar vervolgens 3x klaar gekomen. Wat een fantastisch apparaatje! Wil het nooit meer kwijt!

Gima: Prachtig product, binnen de kortste keren een kanjer van een orgasme dat heel lang aanhoudt.


3. Womanizer DUO.

womanizer DUO

De womanizer duo is de meest luxe vibrator in deze lijn. Als je namelijk van plan bent om echt serieus geld uit te geven voor een vibrator kan je beter voor de DUO gaan dan voor de Premium. Het verschil met de premium is dat de DUO twee verschillende opzetstukjes heeft en jij dus kan bepalen welke de beste stimulatie geeft. Naast de bekende “Air Pulse” technologie bevat de DUO ook de “Smart Silence” technologie. De DUO werkt dus alleen wanneer het tuitje in contact is met de huid! 

Daarbij is dit één van de weinige vibrators van womanizer dat ook een penisvormig uiteinden heeft voor penetratie om zo de G-spot ook optimaal te stimuleren. De motoren van de luchtdruk stimulatie en de G-spot kan je ook nog is apart van elkaar instellen! Zo kan je de womanizer DUO helemaal instellen zoals je zelf wilt.

De womanizer DUO bevat 12 lichtdruk standen en 10 vibratie standen. Je kan de vibrator opladen via een USB-Kabel, als die één uur is opgeladen kan je er iets langer dan twee uur mee doen. Daarnaast is de vibrator ook nog is fluisterstil!

Review.

Pluspunten:

 • Ander soort orgasme!
 • Dubbele stimulatie!
 • Mooi uiterlijk!

Minpunten:

 • De handleiding is wat onduidelijk.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Ervaringen Womanizer DUO.

Kimberly: Ik kom normaal nooit klaar van sex..toch maar eens deze aangeschaft na veel reviews lezen. Het duurde nog geen minuut. Zalig! Het is een prijzig product, maar als je het geld ervoor over hebt, en bijvoorbeeld al langer single bent of met dezelfde problemen kampt als ik. Zou ik deze per direct aanschaffen!

Minimuisje: Erg fijn vooral dat deze pas aangaat als die in contact komt met je huid. Scheelt een hoop herrie. En je hoeft er niet aan te denken om hem uit te zetten na gebruik. De bediening is in het begin wat lastig, maar heb je zo onder de knie.

Sophia: Een meesterwerk ten ere van de clitoris!!! Dit is je geld 100% waard!


4. Womanizer Liberty by Lily Allen.

De womanizer Liberty by Lily Allen is een speciale limited edition uitvoering die op de markt is gebracht met samenwerking van de zangere Lily Allen. De kleur van deze womanizer is roze en oranje. Ze is deze samenwerking aangegaan met womanizer, omdat ze zelf ontzettend fan is van deze vibrator. Daarnaast is ze ook hoofd ambassadeur voor de campange #IMastrubate van womanizer. Deze womanizer heeft dezelfde functies al de womanizer liberty hierboven genoemd!

Lees ook: Womanizer Classic | De Klassieke Luchtdruk Vibrator! (REVIEW)

Review.

Pluspunten:

 • Intens gevoel!
 • Snel klaarkomen!
 • Goed apparaat! 

Minpunten:

 • Weinig grip.

Helaas verkoopt Bol.com de Womanizer by Lily Allen niet. Je kan wel altijd op de site van Bol.com kijken voor gelijksoortige vibrators.

Bij zowel Easytoys als Bol.com kan je anoniem en discreet bestellen! Het is meestal ook binnen één werkdag binnen!


Tips

Hieronder een video over het gebruik van een womanizer vibrator. Altijd handig om even te kijken voordat je de vibrator gaat gebruiken.


Schoonmaken

De meeste vibrators zijn niet waterproof op een paar na dan. Kijk daarom eerst altijd bij de productomschrijving hoe de vibrator het best schoongemaakt kan worden. Je kan de vibrator schoonmaken met warm water en milde zeep. Als wij een tip zouden mogen geven kan je altijd kijken voor een sextoy cleaner. Dan weet je altijd dat de vibrator super schoon is.

Testen

De vibrator test je simpelweg door te kijken of er batterijen inzitten. Zo niet? Dan moet je ze misschien zelf toevoegen. 

Je kan de standen één voor één af om te kijken of de vibratie werkt. Het beste is om eerste de vibrator alleen te testen voordat je er meteen met je partner ermee aan de haal gaat.

Zo weet je of de vibrator bij je past en voorkom je ongemakkelijke situaties met je partner.

Wil je meer tips? Lees dan onze blog: Een vibrator gebruiken? Belangrijk om te weten.


Samenvatting

Op deze pagina hebben wij van Je Favoriete Hobby een overzicht gemaakt van de reviews over de verschillende womanizers luchtdruk vibrators. Daarnaast hebben wij je ook uitleg gegeven over wat de beste womanizer vibrator is en hoe je deze gebruikt! Wij hopen he hiermee een stap in de goede richting hebben geholpen met je keuze voor een womanizer. Deze pagina houden wij up to date met de nieuwste ontwikkelingen omtrent womanizers.

Keep it safe!

via GIPHY


Misschien ook interessant?

Womanizer Kopen? Dit Zijn De Verschillende Soorten!

Een Womanizer Premium Kopen? | Review En Informatie Over Dit Seksspeeltje!

Beste vibrators van 2021! Top #10

Welke verschillende soorten vibrators zijn er?

Een vibrator gebruiken? Belangrijk om te weten!

Beste roze vibrators! Top #7.

Een luchtdruk vibrator: Hoe werkt dit en welke zijn de beste?

De beste Wand vibrators van 2021! (Review)

Satisfyer pro 2 (Review)

Een vibrerend ei vibrator kopen? Dit zijn de beste!

Tarzan vibrator kopen? Vind hier de beste met reviews!

G-spot vibrator kopen? Dit zijn de favorieten! (Review)

Beste vibrators met afstandsbediening! Top #5.

De beste Mini vibrators van 2021! Top #5.

Beste Clitoris vibrators van 2021! Top #5.

Beste Anaal vibrator van 2021! Top #5.

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Van 2021? Top 10!

Wat Zijn De Beste Dildo’s Van 2021? Top #10!


Waarom je favoriete hobby?

Kwaliteit

We geven alleen reviews en tips over de beste producten en diensten! We houden de grote marktleiders continu in de gaten. 

Onafhankelijk

Wij schrijven blogs over onze eigen mening! We zijn totaal onafhankelijk, we accepteren geen gratis producten voor goede reviews.

Betrouwbaar

Meerdere mensen zijn je al voor geweest met lezen van onze blogs!

Gemak

We kiezen voor jou de beste producten en diensten uit! Dat bespaart jezelf een hoop tijd.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
voor haar

Top #10 seksspeeltjes voor haar!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor haar bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes voor hem

Top #10 seksspeeltjes voor hem!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor hem bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

seksspeeltjes koppel

Top #10 seksspeeltjes voor koppels!

Bekijk hier de 10 beste seksspeeltjes voor koppels bij Easytoys. Elke week wordt deze top 10 bijgewerkt. Zo blijven alleen de beste seksspeeltjes over!

Misschien vind je dit ook leuk?